tiistai 2. lokakuuta 2012

Englantilainen astiastoNäin pari viikkoa sitten aivan ihastuttavan vanhan astiaston eräällä kirppiksellä. Päätin siltä seisomalta, että jos teemme kaupat saaritilasta, hankin sinne kyseisen sinivalkoisen astiaston sillä periaatteella, että se tulee saamaan jatkoa toisista malleista. Yhteneväistä tulee olemaan astiaston väriteema, mutta valmistajat ja merkit voivat vaihdella. Ajatukseni on, että kun kupit, astiat ja kulhot ovat eri sarjoista, vaikutelma on aito, muttei turhan sliipattu. Ja onhan tämä myös budjettikysymys...

Eilen lähdin intoa puhkuen samaiselle kirppikselle hakemaan omaani, mutta pahus, "astiastoni" oli myyty toiselle. Manailin naiiviuttani, että se muka viikko tolkulla vain säilyisi siellä minua odottamassa. En yhtään ihmettele, että joku muukin oli iskenyt siihen silmänsä ja tehnyt nopean päätöksen.

Löysin kuitenkin uusia helmiä, mikä rauhoitti mieltäni: seuraavalta kirppikseltä löytyi tämä aivan ihana meidän villaamme täydellisesti sopiva englantilainen astiasto - ei liian arkipäiväinen, muttei liian kruusattukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...