Purjehdus


Saaritilan hankinnassa tärkeänä kriteerinä oli, että se on myös suojaisa satama seuraavalle omalle purjeveneellemme. Uskon vakaasti, että haaveet voivat toteutua, kun oikein määrätietoisesti työskentelee niiden toteutumisen eteen. Nyt sivu vihdoin kääntyy: saaressa iso työ tukikohtamme kunnostamiseksi on tullut loppusuoralle ja aikaa vapautuu taas rakkaaseen harrastukseen. 

Heinäkuussa 2021 teimme kaupat Dehler 41-purjeveneestä. Myyjä on läheinen ystävämme. Olemme olleet kyseisellä veneellä purjehtimassa ja tiedämme, miten hyvin sitä on ylläpidetty. Se on jopa vieraillut lahdellamme monta kertaa, kuten alla olevassa kuvassa :).


Veneilyn ympärille kietoutuu paljon muutakin kuin itse purjehdus, kuten lukuisia hyviä, purjehtivia ystäviä vuosien varrelta ja uusia sellaisia, joita esimerkiksi seuraan blogien ja instagramin kautta. Purjehdus on ollut monin tavoin osa elämäämme toistakymmentä vuotta. Saaritilan kunnostuksen aikana harrastus on saanut muotonsa  poikien jollapurjehduksessa, Kroatian purjehduksissa ja satunnaisilla matkoilla tuttavien veneellä.  


Juniori E-jollalla vuonna 2015

Purjehdusinstagram-tilini on nimeltään feriasailing. Nähdään instassa, merellä ja laitureilla!
TallennaTallenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...