perjantai 26. lokakuuta 2012

Sisustussuunnittelua
Huomaan, että muissa blogeissa ja taloissa kynttilöitä sytytellään parhaillaan ja joulun koristeluja suunnitellaan kiivaasti. Minulla on toisin! Villa Idur ei tänä talvena saa minkäänlaista jouluasua - oma mieleni on jo ensi keväässä - kunnostustöissä ja projektin etenemisessä - jota herkeämättä suunnittelen ja odotan (Luulen että tänä jouluna mennään kotioloissakin tästä syystä minimiefortilla).

Olen kerännyt sisustusideoita lehtileikkeinä mappiin ja erinäisten tuumailujen jälkeen olen saanut aikaiseksi myös värikartan. Värivalinnat ovat äärimmäisen kriittisiä, joten lähden liikkeelle melko vähin elein. No, älä koskaan sano 'ei koskaan', joten katsotaan sitten käytännön kautta, saavatko nämä hillityt ajopuun tai valkoisen eri sävyt tulevaisuudessa jotakin muuta rinnalleen marine-sinisen lisäksi.

Muutenkin tavoite on, että sisustuksesta tulee samanaikaisesti hillitty, mutta yksityiskohdiltaan vahva, vanhan ja nykyaikaisen, löydetyn ja oman tyylimme yhdistelmä... Saaristolaistyyliä nykymuodossaan, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan. No, se varmaankin tarkoittaa saaristotyyliä meidän tapaan ; )

Talvista viikonloppua pienestä pakkassäästä nauttiville!1 kommentti:

  1. Voi vain kuvitella miten innolla odottelet kevättä :)

    VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...