tiistai 22. tammikuuta 2013

Kokonaiskuvaa
Kivaa, tunnustuksia on sadellut samanaikaisesti usealta suunnalta. Se ei kuitenkaan ole vähentänyt yhdenkään arvoa! Olen äärimmäisen otettu ja ilahtunut siitä, että aina silloin tällöin blogiin on tipahtanut myös uusi lukija, ja että jotkut ovat myös kommentoineet kirjoituksiani. En ollenkaan alkujaan ajatellut, että näinkin monta lukijaa saisin, koska tämä ei ole kaiken kattava yleisblogi, vaan kirjoittelen kuitenkin suht suppeasta aihepiiristä saaristosta ja yksinkertaisesta estetiikasta nautiskellen. Ihan alunperin mietin, että blogilla on pelkkä dokumentatiivinen, ja siten vain henkilökohtainen, tarkoitus. Mutta hienoa, jos tästä on tullut jotain muutakin, ja myös te lukijat löydätte täältä jotain itseänne kiinnostavaa. Ja toivottavasti jaksatte seurata mukana jatkossakin, sillä se lämmittää mieltä ja antaa kirjoittamiseen energiaa!

Palataan tunnustusten jakoon tuonnempana. Sitä ennen liitän tähän viikko sitten ottamani ihka ensimmäiset kuvat tilan rakennuskannasta kokonaisuutena. Näin talvella saari on tyhjä muista asukkaista ja pääsimme rauhassa kiertelemään ympäriinsä (toisten pihapiirejä kunnioittaen toki!). Meidän paikka näyttäytyy tällä tavalla kokonaisuutena vastapäisestä metsästä, ja välissä on merenlahti.  Kuten huomaatte edessä on paljon lehtipuita, joten talvi on ainoa aika, jolloin näiden rakennusten kuvaaminen onnistuu. Päätalo on tuolla vielä ylempänä havupuiden takana.


Sitten takaisin tunnustuksiin. Tunnustukset tulivat Marru Matkanvarrelta -blogista, Kirjeitä Kartanonrouvalta -blogista, Koti 1898 -blogista, Nainen talossa -blogista ja Willa Wanillasta. Kiitos; näitä tunnustuksia todella arvostan, koska itse tykkään säännöllisesti käydä mielenkiintoisissa blogeissanne!

Toivottavasti ette pahastu, mutta jaan tällä kertaa vain yhden näistä eteenpäin, joka tuli Kartanonrouva Eliseltä. Näin monen eri tunnustuksen jakaminen kerralla ei nyt tunnu mahdolliselta. Jo siksikin, että siitä ei ole pitkä aika, kun jaoin edellisiä.
A Blog with Substance -tunnustukseni menee seuraaville blogeille (ja moni muukin sen ansaitsisi):Haasteeseen liittyen pitää kertoa vapaavalintaiset 8 asiaa itsestä, tässä kertomukseni:

1. Mieluummin kova pakkanen ja aurinko kuin lämmintä ja kosteaa.
2. Bloggauksesta on tullut aika tärkeä harrastus ja yhdenlainen tapa pitää päiväkirjaa. 
3. Nyt on menossa sininen kausi: keräilen sinivalkoista ja eriparista astiastoa ja pukeudun mielelläni tummansiniseen. Sinivuokko en halua olla, eli sinistä vain harkitusti ja pieninä annoksina. 
4. Sen jälkeen kun lapset syntyivät, olen nähnyt aniharvan tv-elokuvan loppuun asti, sillä nukkumatti on vetänyt pidemmän korren. Vuosikymmenen mentävää aukkoa ei enää kannata lähteä paikkailemaan, kun tv-tarjontakin huononee koko ajan...
5. Suosin suomalaista muotisuunnittelua etenkin silloin, kun tarvitsen jonkun vähän erityisemmän vaatteen, esim juhlakäyttöön.
6. En välitä karkista, mutta jotain muuta pientä makeaa on saatava melkein joka päivä. 
7. Oletan lähtökohtaisesti, että asiat menevät hyvin - en ole piruja maalailevaa tyyppiä.
8. Olen pesänrakentaja. Mietityttää, mitä tulee tilalle sitten, kun ei tarvitse enää laitella iltapuuroja tai -paloja pojille ja huolehtia heidän 'selviytymisestään'.  


Sisältöä elämään toivottelee,


20 kommenttia:

 1. Kauniin näköistä tuolla talvellakin, rauhallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on - eikä näy ränsistyneet yksityiskohdat lumen alta : )

   Poista
 2. Kivoja juttuja kirjailet. Ja mukava kun jaoit kokonaiskuvan. Näyttää mukavan rauhaisalta ja voin kuvitella kuinka kevät herättää paikan eloon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla. Kävin kans lueskelemassa teidän talon alkuvaiheista, mikä oli hurjan kiinnostavaa!

   Poista
 3. Oli kiva nähdä kokonaiskuva :) Kaunis ja tunnelmallinen paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin suorastaan innostunut, kun sain paikan ja pysähtyneen tunnelman dokumentoitua.

   Poista
 4. Se voi olla joskus outo hetki, kun ei tarvitse "huolehtia" muista kuin itsestä ja tietty tuosta puolisosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah ja ainiin, eihän se huolenpito ainaa lapsiin rajaudu!

   Poista
 5. Voi, kiitos tunnustuksesta! Palaan siihen hieman myöhemmin :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja rauhallinen paikka! Voi vain kuvitella kesällä, miten vehreää onkaan!

  VastaaPoista
 7. Hienosti säilynyt kokonaisuus. En malta odottaa mitä kaikkea teidän remonttirintamalla tulee keväällä tapahtumaan :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos tunnustuksesta, mutta olen jättänyt nämä väliin, koska haluan pitää blogini vain remppa ja sisustusasioita koskevana! Toivottavasti et pahastu :) Ihanan näköinen paikka teillä!

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköistä maisemaa <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos tunnustuksesta Villa Idurin emännälle! Vastaan pian blogissani kysymyksiin. Tervetuloa lukemaan www.kotikapkaupungissa.blogspot.com !

  VastaaPoista
 11. Kiitos kivoista kommenteistanne! Katsotaan tosiaan kuinka rehevää pöheikköä puskee ensi kesänä näkyviin - mehän pääsimme paikalle vasta syksymmällä ensimäistä kertaa.

  Ja Supersanna: En tietenkään pahastu, minäkään en ole kaikkia tunnustuksia edistänyt sääntöjen mukaan, vaan omien mielitekojen ja tunnelmien mukaan!

  VastaaPoista
 12. Kiva nähdä kokonaiskuva! Pitäisi varmaan itsekin meidän tulevan tilan pihapiiristä napsittuja kuvia omaan blogiin jossain välissä laitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora, laita ihmeessä, tulen kurkkaamaan!

   Poista
 13. Tämä oli todellinen löytä, tämä sinun blogisi :)
  Olen tässä kuviasi katsellessani seilannut mieleni merillä saaristo muistot ristiin ja rastiin.
  Nyt ollaan pari vuotta oltu ilman purkkaria. Seilaamisen sijaan kotiuduimme merenranta kotiimme ja opettelemme ajamaan aallokossa perämoottoriveneellä.
  Tänne palaan pian...tervetuloa kurkistamaan maamolaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuules nyt osuitkin sitten kohtalotoverisi blogiin! ; )
   1,5 v sitten myimme purjeveneemme ja piti ostaa uusi, mutta ostimmekin saaristotilan. Nyt mietimme, miten tästä huolimatta saisimme sen purkkarin, koska luultavasti emme tyydy kököttämään saarella loppuelämämme vapaapäiviä. Sen pitäisi pikemminkin olla kotisatamamme, jonne aina palata. Ensi kesä menee täysin remontin parissa, joten tekemisen puutetta ja kaukokaipuuta ehkä ei niin ehdi vielä havaita ; )

   Poista
  2. Kiitos kun kirjauduit blogini lukijaksi ja siten löysin tieni tänne luoksesi. Onnea kaikkeen tulevaan ja mitä tulemaan pitää. Haaveet ja unelmat ovat sitä varten, että ne toteutuu:) Upea juttu kerrassaan!
   Luin ja katsoin kaikki kuvat alusta alkaen tähän viimeiseen postaukseesi, joka on varsin mielenkiintoinen kokonaisuus.

   Poista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...