perjantai 1. tammikuuta 2016

YhteistoimintaneuvotteluitaNro 1

(kaikki kuvat: Fabric.com)

Ennen kuin menen varsinaiseen asiaan, lanseeraan pienen mielipidetiedustelun: postauksessa esiintyvät kangasmallit ovat ehdolla venevajan vintille sängynpeitteeksi ja toivon kipeästi teiltä lukijoilta mielipiteitä. Pidän näistä kaikista ja muutamaan olen vähän enemmän kallellaan, mutta pitäisi valita vain yksi. Mitkä ovat kriteerit? Aion loihtia vintille hieman kruusatun ja nostalgisen, mutta modernin captain's cabin -tunnelman, mikä tarkoittaa perusvärien, kuten vihreän, sinisen ja ehkä myös punaisen yhdistämistä tummiin puuhuonekaluihin ja messinkisiin yksityiskohtiin (lamput, koukut, kehykset jne). Vinttihuone on matala, joten siksi esim. kankaassa pitää olla mukana vaaleutta, ettei yleisilme mene liian tummaksi. Valitako vahvempi kuosi, jossa on särmää vai hennompi, joka jättää tilaa muille yksityiskohdille? Mikä kuosi toimisi tarkoituksessa ja näyttäisi kauniilta vintillä?


Nro 2

Ja sitten asiaan - parisuhdeasiaan. Lueskelin juuri tasan kaksi vuotta sitten kirjoittamaani päivitystä meidän keskinäisistä tempperamenttieroistamme kunnostamisen, sisustamisen ja töiden suunnittelun suhteen sekä yhteistoimintakyvyistämme. Jäin miettimään, onko jokin muuttunut.

Itse olin vielä kaksi vuotta sitten kovin kärsimätön ja ihmettelin Mikon tapaa salakavalasti ja huomaamattomasti (lue: liian pitkään) prosessoida seuraavaa siirtoa, mikä minulle näyttäytyi siltä kuin hän olisi tekemättä mitään. Mutta nyt olen oppinut, että hän yhtäkkiä - pitkällisen "levon" jälkeen -  tarttuukin määrätietoisena hommaan tietäen, miten se viedään maaliin. Tätä piirrettä olen nyt oppinut lukemaan paremmin, vaikka tässä vähän sarkastisesti sanani valitsenkin ;). Olen oppinut itse visioimaan ehkä vähän vähemmän (luojan kiitos, ajattelee Mikko) ja elämään tässä ja nyt. Odotukset urakan nopeuden suhteen eivät ole enää niin korkealla, koska menetteleehän tämä meidän tila jo tällaisenaankin. Liekö tämä lannistumista, jollaiseksi muistan Valo-blogin Tarun nimenneen tietyn realismin, mikä lopulta koittaa pitkällisessä remontissa?


Nro 3

Toisaalta Mikko on tätä nykyä armollisempi sisustusvohkauksilleni, joten jing ja jang alkavat tasoittua. Suuri saavutus minusta! Lienevätkö syynä tähän kivannäköiset nurkat mökissä, kuistilla ja ruokailuvajassa? Perinteisesti hän on huokaillut, jos meille on ilmestynyt jokin lamppu tai huonekalu ennen kuin sillä on lopullista paikkaa, mutta huomaan pientä lientymistä asenteissa ;). Ihan hiljattain olen yllättynyt parissakin tilanteessa positiivisesti. Kysyessäni mm. häneltä mielipidettä näistä kangaskuoseista, sain karjakkoilmeen (muistatteko Iltalypsy-ohjelman?) sijaan harkitun vastauksen! Miehellä on MIELIPIDE! Lisäksi rakas aviomieheni ehdotti, että "lähdettäisiinkö lauantaina Raaseporin kiertueelle varaosapankkiin, Rakennusapteekkiin ja kirppiskierrokselle". Melkein huudahdin, "siis mitä?, kuka puhuu??!"


Nro 4

Huomenna tietysti lähdemme kiertueelle ja uskon, että meille tulee tosi mukava päivä. Etsiskelemme suolavajaan sopivaa pientä ikkunaa ja pääsen pitkästä aikaa piipahtamaan suosikkikirppikselläni, josta olen tehnyt aiemminkin edullisia löytöjä. Koluamisen lomassa ja automatkalla tulee varmasti pohdittua ja neuvoteltua monta yksityiskohtaa seuraavista työtehtävistä. Huomenna meillä on aikaa ja loistava kehys yhteistoimintaneuvotteluille.


Nro 5

Yhteisen suunnittelumoodin kaikkein pahin tappaja on oikeastaan ajan puute. Aina, kun meillä on aikaa, täytämme sen helposti tulevien projektien - täysin hullujen ja koskaan toteutumattomienkin asioiden sekä konkreettisten työtehtävien - suunnitteluun. Kun aikaa ei ole, kumpikin pohtii asioita mielessään ja joskus huomaan ajatuskulkujemme edenneen täysin eri suuntiin. Sehän ei vaan tässä projektissa käy! Kiire on yleensäkin kaikkien ihmisen arkiongelmien suurin syy. Kiireen tuntu pitää siis eliminoida ja kanavoida se kiireettömyyden tunteeksi - niin remontissa, parisuhteessa, töissä, eli elämässä yleensäkin. Tässä minulle hyvä uudenvuoden lupaus: vältän kiirettä kaikin tavoin, otan aikaa asioille, pysähdyn ja eliminoin olemuksestani viimeisenkin pisaran kaikenlaisesta hötkyilystä.


Nro 6

En viitsi paljastaa, mikä näistä on Mikon suosikki, jottei se vaikuttaisi teidän ajatuksiinne. Itse olen pystynyt pudottamaan näistä pois vasta varmuudella yhden, ehkä kaksi. Olisi mukavaa pystyä tekemään kangastilaus sunnuntai-iltana, joten pliis,

auttakaahan ihmeessä,76 kommenttia:

 1. Anonyymi18.14

  1 ta 4. 2 on ehkä hivenen tumma enkä tiedä miten se toimii isona pintana. 5 en ole ihan varma. Hauska sitten nähdä minkä olette valinneet. En tiedä nuo kaksi vain olivat heti sellaisia mitkä veivät huomioni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mietin ihan samaa, että 2 voi olla liian tumma. Se olisi rohkea, mutta mutta onko hyvä...

   Poista
 2. Vitosessa on vinttitunnelmaa, ehdottaisin sitä :) Nelonen on muutoin kiva ja kakkonen suosikkini noista kuvioista :) Hienoa, että miehelläsikin on tähän asiaan mielipide :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vitonen on todella kaunis ja herkkä. Mutta sitten mietin, onko liian herkkä… vaikeaa on :).

   Poista
 3. Tykkään eniten numerot 1 ja 6. Hauskaa nähdä, mitä valitsette ja mielenkiinnolla odotan kuvia kiertueelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pistän nämä muistiin ;).

   Poista
 4. Hahaa :D Ihan samoja ajatuksia täällä on remonttia tekevien parisuhteesta (meidän). Mies miettii ja tekee sitten, minä teen ajatuksissani remontteja jo valovuosien päässä, sisustan ja laitan paikkoja. Vuosien varrella molemmat ovat tasoittuneet, mies antaa joskus mennä fiilispohjalla ja minä olen oppinut kärsivällisyyttä ja sitä että jospa miettisi vähän etukäteen.

  Sitten kankaisiin. Eka on ehkä liikaa sininen. Tokassa keltainen on häiritsevän keltainen. 3. ja 4. on suosikkejani. Vitonen on aivan liian halju, kutonen liian punainen. Ehkä kallistun kolmoseen, siihen voi yhdistää sinistä oikein hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, jos tunnistit kertomuksestani jotain tuttua ;). Mutta uskon myös, että tässä itse kukin tasoittuu vuosien mittaan.

   Juuri näitä ajatuksia itsellänikin pyörii vaihtoehtojen suhteen! Eka on jotenkin tosi kiva, mutta kun meillä meinaa kaikki kääntyä pelkkään siniseen, ehkä sitä pitäisi nyt välttää..?

   Poista
 5. Ykkönen tai nelonen. Jos nyt minä valitsisin, niin ottaisin nelosen.
  Parisuhteessa kiireettömyyden lisäksi minusta tärkeää on puhuminen. Meillä usein on kyllä niin, että minä puhun ja isäntä kuuntelee, tai sitten ei :D
  Meillä on tänään köökki saanut kyytiä. Isännän kanssa ollaan aherrettu ihan tosissaan. Pakastin on sulatetti, jääkaappi putsattu sisältä ja takaa. Kaappeja on siivottu ja järjestelty tavaroita uuteen uskoon. Huomenna lähtee tavaraa eteenpäin aika lailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvät valinnat, pistän muistiin :).

   Kiireettömyys on varmaan juuri puhumisen edellytys. Meillä menee välillä puolin ja toisin monologiksi. Toisaalta tykkään myös kuunnella, kun toinen oikein pääsee vauhtiin jossain miettimässään asiassa.

   Hienoa uurastusta siellä - kiva aloittaa uusi vuosi järjestetyllä köökillä!

   Poista
 6. Hmm sanoisin 2 tai 6 koska niissä on vanhaa vihreää ja oranssihtavaa jotka mielestäni sopivat yhteen messingin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2:n vanha vihreä on tosiaan plussaa, mutta tuon 6:n osalta epäröin punaisuutta ilman muiden värien tuomaa tasapainoa. Punainen ei ole ollenkaan minun värini, mutta tämä kuosi on kaunis ja päätyi siksi listalle. Hmm… Kiitos näkökulmasta!

   Poista
 7. Pahan pistit :). Valkkaisin ykkösen tai kakkosen, mutta en osaa niiden välillä päättää. Ykkönen on jotenkin "pilvimäisempi" (muistelen sitä teidän kuistin mattoa), mutta toisaalta kakkonen on raikas. Muita en näitten kahden jälkeen oikein pystynyt "sillä silmällä" katsomaan. Eli ei tainnut nyt tästä olla apuja..

  Ja juu. Heittäisin volttia, jos munkin miehellä joskus olisi mielipide :D. (Toisaalta olen kiitollinen, ettei ole. Ainakaan kovin oma-aloitteista tai omastani täysin eriävää, mutta siinä kohtaa, kun en kertakaikkiaan osaa enää vaikkapa kahdesta yhtä hyvästä jäljellejääneestä vaihtoehdosta valita, olis välillä niin helpottavaa, kun toinen sanoisi, että "tää on mun mielestä kivempi". No, eipä ole käynyt. Paitsi kerran kun olin jo ihan hermoraunio ja menettänyt yöuneni kylppärin laattavalinnan kanssa ja sanoin miehelle, että nyt sun on ihan pakko tulla mun kanssa laattakauppaan. No, tulihan se ja kun perillä näytin, että "Tässä on nämä, mitä ensimmäiseksi ajattelin", niin mies vastasi, että "Nää on hyvät, otetaan ne". "Jaa niin ettet sitten halua nähdä niitä muita vaihtoehtoja ollenkaan??" "En. Tykkään näistä". No sillai kai sitten :). Itsellä pää täynnä harmaita hiuksia ja yhtäkkiä kaikki olikin muutamassa minuutissa selvää...)

  Kivaa kirppiskierrosta ja kerrothan sitten, mihin kankaaseen päädyit ja mikä oli Mikon suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin taisin pistää! Nimittäin itselleni, kun menen vain entisestään sekaisin näistä kaikista kommenteista ja hyvistä näkökulmista ;)). Ykkönen on kaunis ja todella mieleiseni, mutta juuri oikeaan osunut analyysisi pilvimäisyydestä vähän arveluttaa :=). Olisiko nyt aika poiketa siitä?

   Kuvauksesi kuulostaa hyvin tyypilliseltä. Miten me naiset voimmekin saada harmaita hiuksia tällaisista päätöksistä? Tai no, varmaan siksi, että myös aiomme päättää. Miehiltä jos kysyisi, he jättäisivät varmaan ihan tyytyväisenä valinnat ja hankinnat näiltä osin kokonaan tekemättä, jos asia olisi heidän vastuullaan, hehhee.

   Kyllä, kerron ehdottomasti!

   Poista
 8. Anonyymi19.02

  Kiikuin kauan kolmosen ja nelosen välillä - nelonen voitti. Ihania kankaita kyllä kaikki!
  Hauskaa lukea teidän tavastanne rempata. Meillä menee niin, että minä ideoin ja muhitan päässäni visioita, Mr joko hyväksyy (lue:maksaa) tai hylkää lähes valmiit suunnitelmat. Hirmuisesti hän ei ole tähän mennessä puuttunut konkreettisiin toimenpiteisiin johtuen ihan työstä; on yrittäjä ja suoraan sanoen ylityöllistetty. Siksipä olinkin aivan 'Hoomoilasena' kun hän taanoin loihe lausumaan, että tätä meidän huushollia sietäisi vähän freesata, pistähän eukkoseni toimeksi! Ja minähä pistin. Joulun jälkeen alkaa maalisuti laulaa :)
  Terveisin Keekeläinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Täällä kiikun myös eri vaihtoehtojen välillä… miten ihmeessä tämä ratkeaa… :).

   Näin ne miehet onneksi välillä yllättävätkin :). Paljon tsemppiä sinulle maalailuihin ja freesaukseen. Eikö olekin kiva puuhata, kun puolisolta on tullut etukäteen kannustusta?!

   Poista
 9. Ykkönen voitti raikkaudellaan ja kakkosena kakkonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sarppu, meneepä vaikeaksi. Meinasin jo pistää ykkösen romukoppaan liian ilmeisen hyvänä vaihtoehtona (mikäköhän kriteeri tämäkin oikein oli…), mutta kun se saa kannatusta, otan sen takaisin ehdolle :). Kakkonen voi sittenkin olla aiottuun paikkaan vähän liian tumma.

   Poista
 10. Anonyymi19.24

  Ihania kaikki.
  Mutta valitsisin numero 5 tai 6.
  Jälkimmäisessä on punaista johon hyvä yhdistää.
  -Hellen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! 5 ja 6:n välillä kallistun ehkä ensimmäiseen… Jotenkin vaan tuota pelkkää punaista karsastan, kun tarkemmin mietin.

   Poista
 11. Ykkönen, viitonen ja kuutonen! Vaikea valinta kyllä!

  Mikäs on se suosikkikirppiksesi Raaseporin alueella? Vinkkejä ensi kesäksi siis ajattelin kysellä. Tosin voi olla tuttu paikka mullekin, kun on alueen kirppiksiä tullut koluttua aika paljon.

  Pariskunta remontoimassa ei ole koskaan helppo nakki, ja siinä sitä parisuhdetta punnitaan. Meillä ainakin molemmilla on vahvat mielipiteet, ja niistä joustaminen on välillä hieman haastavaa... Kumpi lie se vähemmän joustava...

  Ihanaa alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä vaikea - varsinkin tämän jälkeen, kun lukee kaikkia mielipiteitä ja perusteluita ;). Tuntuuko vaan vai menevätkö nämä kommentoijien pisteet ihan tasaisesti jokaiselle?? :)

   Aion käydä Ruukki-kirppiksellä Billnäsissä. Varmaan tiedätkin paikan. Tavaraa on kahdessa rakennuksessa ja aukioloajat ovat pitkät. Monet alueen muista kirppiksistä on vain kesäisin auki ja muutenkin sulkevat lauantaisin jo kahdelta. Tämä on pidempään auki näin talvellakin.

   Meillä yleensä mieli menee aika yksiin, onneksi. Eriävissä tilanteissakin on kyse aika pienistä hienosäädöistä, joten joustaminen siinä kohtaa ei välttämättä tuota suurta tuskaa. Enemmän eriävyyttä meillä on tekemisen aikatauluista tai tavoista.

   Poista
 12. Heh joo, tuo remppaprojektiasia. Apua, nimitinkö sitä tosiaan lannistumiseksi, kääk. Ehkä se on eniten todellisuuden hyväksyminen, mihin kahden ihmisen ja neljän käden aika ja voimat riittää. Se on aikas näännyttävää, kuten varmasti erittäin hyvin tiedät :) Varpisti auttaa myös ihanan seesteiset suunnitelmasi / päätöksesi ❤️

  Kangas, hmm. Pahan pistit :) Kahta vaihtoehtoa "arvoin", mutta päädyn äänestämään nro 6. Syystä että pohjaväri puhuttelee tummia kalusteita, oranssihkot kohdat messinkiä ja kirkkaan punaisia väripilkkujakin on mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mutta 'lannistuminen' kuvastaa tilannetta ihan hyvin! :D Ei vaan jaksa enää hötkyillä ja on realistisempi omien resurssien suhteen.

   Auts, kutonen voi olla mulle liian punainen, vaikka perustelusi on kyllä täysin totta!

   Poista
 13. Kuulostaa siltä, että luvassa on kiva päivä. Mä ihastuin neloseen. Mukavaa alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä valinta kuulostaa hyvin vakaalta - kiitos kovasti :)

   Poista
 14. Kiireettömyys on hyvä päätös!
  Kuosi nro 2 on suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, uskon, että pystyt jopa toteuttamaan päätökseni :)

   Selvä, lasketaan kakkoselle ääni!

   Poista
 15. Suosikkini ovat numerot 3 ja 6. Jos väriä tulee muutenkin paljon, voisi peite olla hieman hilitympi ja vaalea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannatuksesta punasävyisille :). Luulen, että väriä tulee sinne tänne enemmänkin pieniin yksityiskohtiin, mutta jostain on aloitettava ja jos se on päiväpeite, sitten muu rakentuu tämän ympärille.

   Poista
 16. Hah, ihan samoja tuntemuksia tuon remppajutun suhteen. Muutamia vuosia sitten olin hyvin kärsimätön, mutta kyllä tämä vanha talo on minutkin rauhoittanut. Mieheni on taas aina ollut hyvin rauhallinen :). Olen tosiaan oppinut nauttimaan tästä hetkestä ja sitä mitä on jo saavutettu.
  Valintani on ehdottomasti 4! Näytin jopa miehellenikin ja hän valitsi myös 4,tietämättä minun valintaa :), se on todella upea! Olen varma, että teillä tulee upea löytöjen etsintä päivä huomenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaan että on ;). Ehkä nämä ovat universaaleja jäsentämistapoja miesten ja naisten välillä, vaikka tällaisia sukupuoliyleistyksiä ei mielellään tekisi. Tai sitten vain me molemmat olemme sattuneet saamaan rauhalliset miehet :).

   Jaahas, täällä otettiin oikein mieskortti käyttöön oman suosikin puolesta, eli merkkaan siis kaksi ääntä 4:lle ;). Mielipiteenne on kyllä todella painava, koska olette valinneet teille kaikki niin täydelliset kuosit, että sitä harmoniaa ei voi kuin ihailla ja ihmetellä! Nelonen on kyllä upea.

   Kiitti, uskon myös, että huomisesta tulee tosi kiva reissu.

   Poista
 17. Ja täällä äänestetään kakkosta :) Myös mies.
  Siinä oli eniten "luonnetta". Mutta ihan sama minkä valitsette, hieno siitä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja eikun lisää mieskortteja ;). No ei mitään, mitä laajempi otanta, sitä luotettavampi lopputulos! Kaksi ääntä siis 2:lle. Olet oikeassa, siinä on eniten luonnetta. Onneksi kaikki vaihtoehdot ovat hyviä ;).

   Poista
 18. Coziness21.37

  Hei.
  Kaikki on todella kauniita kankaita ja mielestäni toiveisiisi sopii hyvin numero 3. On kyllä hurjan vaikea valinta, iso kangaspinta on aina hallisteva ja siksikin niin vaikea valita. Kauhun sekaisella innolla odotan omia valintojani joita joudun toivottavasti/pakosta tekemään tänä vuonna.
  Oikein Hyvää alkanutta Vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen samaa mieltä, että nro 3 vastaa hyvin kriteereitä! Mutta kylläpä tuntuu siltä, että äänet jakautuvat tosi tasaisesti, eli vaikeaa on…

   Onneksi valitseminen ja pähkäily on myös hauskaa, joten tsemppiä paljon myös sinne samaan pohdintaan!

   Poista
 19. Kuusi kuusi, aivan ihana.
  Meillä on miehen suunnalta kuultavissa huokailua ja jopa silmien pyörittelyä, kun innoissani selitän jostakin sisustusjutusta. Hänen edukseen pakko kyllä sanoa, että saan silti melko vapaasti toteuttaa diy-ideoitani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääni kutoselle laskettu! Meillä yleensä ihan sama reaktio, mutta onneksi sama juttu siinäkin, että saan melko vapaasti toteuttaa omia ideoitani sisustuksen suhteen. Nyt halusin kysyä häneltä mielipidettä ja olin iloinen, kun se tuli, koska olen niin epävarma tämän kangasvalinnan suhteen. Jännityksellä odotan, mihin gallupini kallistuu :)

   Poista
 20. Ihan pakko oli skrollata muiden vastaukset, etten niitä näe, luen ne myöhemmin.
  Mielestäni kakkonen on paras, puhtaat värit, sinistä, mitä teillä on muutenkin, ripauksella auringon keltaista. Tuohon komboon sopii myös kuvailemasi muut materiaalit!

  Tuo miehen suhtautuminen sisusteluun on suoraan kun meiltä! Mutta tuo ajatusmalli lopputuleman suhteen oli uusi, mielenkiintoinen ajatus, kiitos siitä ♡

  Antoisaa huomista päivää teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkonen olisi kyllä rohkea valinta ja värit toden totta matchaavat tavoitteisiin loistavasti. Tummuus-aste vain mietityttää.

   Ai sielläkin sama juttu - no ei toisaalta ole hirmu iso yllätys ;).

   Kiitti, huomenna etsitään uusia ideoita ja ehkä saadaan asioita eteenpäinkin!

   Poista
 21. Anonyymi22.53

  Vitosessa on jotain samaa henkeä kuin teidän siinä lampussanne, josta kirjoitit aiemmin. Jotenkin se on kaunein, vaikka värit ovat maltillisemmat kuin muissa. Yltäkylläinen on kuvioinniltaan ja sävyjen määrältään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitonen on kuvioinniltaan myös minun mielestäni kaikkein kaunein. Minua arveluttaa tässä vain sävyjen hentous. Huoneesta ei tule supervaloisa, joten pelkään lähinnä, että tämä hieno kuosi jää siellä liian huomaamattomaksi. Se ansaitsisi tulla hyvin esiin. Jos tätä ei valita nyt sängynpeitteeksi, tekisi mieli melkein käyttää tätä johonkin muuhun.

   Poista
 22. Ykkönen on raikas, samoin nelonen, mutta kevyempi. Ihanat värit on kakkosessa. Laitoitpa vaikean. Kallistuisin ehkä neloseen, toisi kontrastia muuten tummiin ja rakaisiin sävyihin. Enpä tiedä.. ehkäpä...
  Hyvässä vaiheessa olette remonttiparisuhdeytneuvotteluissanne. Tunnistin jotain samaa meidänkin suhtautumisissamme toisiimme pitkä remonttirupeaman vaiheissa.
  Mukavaa viikonloppua ja kiertuetta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelonen olisi hyvä valinta… ehkä ;). Kiva kun jätit kommentin. Kävin kurkkaamassa blogissasi ja teilläkin on aikamoinen urakka siellä käynnissä ja osa jo takanakin!

   Poista
 23. Anonyymi23.51

  Täältä äänet ykköselle ja kolmoselle. Nelonen ja kutonen ihan ok.
  Vitonen on mielestäni hieman liian haalea (ja varmaan vaalenee auringossa/pesuissa lisää). Kakkosessa lyö jostain syystä keltainen liikaa silmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi! Valitussa kankaassa ei saisi kyllä silmille lyödä yhtään mikään vaan pitäisi olla miellyttävä katseenvangitsija :). Vastauksessasi kiteytyy minunkin dilemmani: aika moni on tavallaan hyvä, joten miten ihmeessä valita vain yksi? Täytyy kyllä laskea kaikki vastaajien antamat äänet ja katsoa, minkä tuloksen tämä mielenkiintoinen gallup ihan oikeasti antaa! Ja voih, sitten täytyy vaan tehdä lopulta oma valinta, jos äänet menevät ihan tasan.

   Poista
 24. Minä tykkään kolmosesta sen takia, että punainen ei mielestäni ole niin "itsestään selvä" väri merihenkiselle paikalle kuin nuo sinertävät. Lisäksi siinä on sellaista ihanaa lämpöä, josta tykkään.
  Meillä nuo sisustusta koskevat remontoinnit ovat melkein poikkeuksetta lähtöisin minulta ja mieheni hetken sulateltuaan, joskus hänen mielestään hulluiltakin kuulostavia ideoitani, toteuttaa ne vauhdilla. Muut, esim. mökin kunnostukseen liittyvät jutut ovat enemmän hänen ominta alaansa, kun rakennusalan koulutuksen on käynyt ja pitkän työrupeaman sillä alalla tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä perustelu! Voi mikä unelmamies sinulla on, toteuttaa ja vieläpä vauhdilla :)

   Poista
 25. Mun suosikki on kakkonen :) Tokana tulee ykkönen ja sitten kolmonen. Vitonen on liian haljun värinen. Kakkonen on mielestäni raikas ja siinä on jotenkin se jokin :) Mies antaisi äännensä ykköselle tai neloselle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hee, hauskaa, kun sinäkin rekrytoit miehen antamaan äänensä ;). Kaikki huomioidaan!

   Poista
 26. Anonyymi9.53

  Kaksi ääntä nro 1 minulta ja mieheltäni, sininen on raikas ja sopii meren äärelle ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta - kaksi ääntä sieltä laskettu mukaan, kiitos ;)

   Poista
 27. Ihastuin tuohon ylimpään, toisaalta venevaja on punainen, joten sanoisinpa, että nro 3 siinä punaista ja kesäfiilistä. Oikein mukavaa uutta vuotta ja hei kaikki nuo ovat kyllä upeita, minkä tahansa valitsetkin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun osallistuit gallupiin. Tämä käy jännittäväksi!

   Poista
 28. 3 ja 6 (ja nyt menen lukemaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sielläkin kannatatetaan punaisia :)

   Poista
 29. Kaikki on kauniita - mutta jos tavoitteena on jonkinlainen captain's cabin tunnelma, niin sitten 1 tai 4. 3 on eniten mun makuun, mutta musta se on liian naisellinen ja ei-merellinen haettuun tunnelmaan.

  Rakentaessa ja remontoidessa temperamenttierot korostuu - sekä hyvässä että pahassa ;-) Mä oon meillä pikasählääjä ja hidas hautoja samassa persoonassa, mies on siltä väliltä. Ja kun homma ei mee putkeen, sen kuulee kaikki...heh, pitäisköhän taas rempata jotain nurkkaa, niin sais purettua parisuhteen paineita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että otit kriteerit huomioon, niitä ei pidä unohtaa!

   On totta, että yhteensopivuus testataan rakentaessa ja matkustaessa. Minä olen vähän päässyt tuosta pikasähläyksestä... ;)

   Poista
 30. Anonyymi17.03

  Kutonen, se on ihana! Kerrotko mallin\nimen, tilaisin mieluusti kotiini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Laita Fabric.com:in hakukenttään tuotenumero 0426278. Varo vaan, saatat syöksyä samaan dilemmaan kuin minä - tarjolla on kymmenen sellaista, mitä haluaisit :).

   Poista
 31. Lukematta muiden kommentteja ehdotan ykköstä! Raikas väritykseltään ja sopii mainitsemiisi elementteihin erinomaisesti. Ja merihenkinenkin vielä juuri värinsä vuoksi.
  Jos valoa ei tule kamalan paljoa saattaa haalempi väri menettää hohtonsa pelkään ma.
  Nyt mä menen lukemaan mitä kaikki muut on ehdotelleet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykkönen on hyvä :). Kiva kun osallistuit!

   Poista
 32. Ehdottomasti kakkonen!

  VastaaPoista
 33. Minun silmä lepää numeroissa 2 ja 6 !! En katsonut, mitä muut ehdottaa, joten ihan omalla fiiliksellä laitoin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos kun jätit kommentin - kaikki huomioidaan, vaikka taidankin mennä koko ajan vaan enemmän ja enemmän pää pyörälle ;)

   Poista
 34. Pitkään ollut hiljaisena seuraajana mukana teidän matkallanne ja jotenkin vaihtoehto 2 olisi mun mielestä paras..sopivasti kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kiitos kun jätit äänesi, laitetaan se muistiin :)

   Poista
 35. Olen harkinnut asiaa ja tullut siihen tulokseen, että sen on oltava nelonen.

  Olen sentään ainakin kolmesti käynyt täällä katsomassa kuvat läpi :D Ja on pitänyt kommentoidakin, mutta voi vitsit, kuinka kipeänä olen ollut koko viikon... Nyt jaksoin jo kirjoittaakin, toivottavasti ehdin vielä mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdit hyvin ja arvostan harkittua mielipidettä :).

   Voih, parane pian. Minulla on tänään ensimmäinen päivä, kun on täysin terve olo - melkein meni kuukausi enemmän tai vähemmän sairastaessa. Koeta sinä välttää sama!

   Poista
 36. Niin upeita ja kauniita kankaita kaikki. En osaisi itsekään valita, mutta jotenkin silmä lepää numero ykkösessä ja nelonen tulee hyvänä kakkosena. Sininen on minusta Idurin oma väri - nimi ja paikka on sielussani sininen. :)

  Kiire - sepä se. Koskaan ei tunnu aika riittävän kaikkeen. Itse olen projektimme myötä tullut armollisemmaksi koko elämää kohtaan. Mikään ei tule koskaan täysin valmiiksi, se on täytynyt hyväksyä. Tai ainakin toisesta päästä alkaa jo uusikin rapistua. Meillä on vieläkin muutamia kohtia talossa, jotka odottavat inspiraation hetkeä. Minusta ainakin tämä meidän taloprojektimme on ollut hyvä elämänkoulu tällaiselle nipottajalle ja täydellisyyden tavoittelijalle.

  Carpe diem! Se on minusta oikein sopiva kehotus meille vanhan talon kanssa puurtajille. :) Mukavaa alkanutta vuotta Iduriin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä pidän itsekin! Totta, meillä on paljon sinistä ja saa ollakin :). Nyt kuitenkin mietin, että pitäisikö uskaltaa valita välillä jotain muutakin?…

   Hyvin sanottu, myös nipottaja täällä on vain tyytyväinen, että joutuu sietämään keskeneräisyyttä ja asioiden pitkittymistä ;). Ja kaikelle on aikansa, pakottamalla ei synny kuin pahaa mieltä. Kiitos Päivi!

   Poista
 37. hurmaavia kaikki. Minun suosikkejani ovat 4 ja 6

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hyvät valinnat Sussi. Äänesi on lisätty tukkimiehenkirjanpitoon :)

   Poista
 38. Ehdotan numero 2 siinä on sitä sinistä mitä teillä muutenkin on mutta keltainen kirkastaisi ja toisi vähän särmää sekä numero 6 ihanan värinen kangas toisi varmaan ihanaa lämpöisyyttä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pete - laskin äänet ja tulos on uudessa postauksessa :). Kakkosesta tykkäsin itsekin, mutta valinta oli tehtävä! Kyllä oli vaikea päätös :). Myös kutosesta tykkään kovasti ihan vain kankaana, mutta kun ajattelen käyttöä, se ei sittenkään ole jotenkin minun sisustusmakuni mukainen. Vierastan vain punaista, sille ei voi mitään!

   Poista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...