keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kesäistä kärsivällisyyttä

Nopea mobiilipostaus täältä kunnostustyömaan keskeltä. On ihan pakko sekä tilittää että hehkuttaa. Venevajan nostossa on tullut takapakkia ja nyt selvitellään seuraavia vaihtoehtoja - plaah, eli siltä osin hommat seisoo.

Toisaalta voi että mikä ihana kesä onkaan. Meillä on ropsuutellut sadetta vain vähän ja yleensä silloinkin öisin. Varsinkin, kun työt eivät etene toivotulla tavalla, muistutan itseäni, että voi vain nauttia kesäidyllistä, jota työmaankin keskeltä löytyy. Oleillakin pitää ja vaipua hetkiseksi työn touhusta sellaiseen mukavaan viipyilevään tunnelmaan. Olen maalaillut ahkerasti ja laitan aikaansaannoksista kuvia myöhemmin. Sillä välin, nautitaan kesästä!
 
 Nautiskellen,


10 kommenttia:

 1. On idylliä! Ihanat kesäiset kuvat! Ja koirakin nauttii itseoikeutetusti aurinkopedillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, koiralla on ollut vähän kotisohvaa ikävä kun tulee juostua niin paljon. Mutta löysihän se tämän parhaan paikan pian : )

   Poista
 2. Ihania kuvia keskeltä kesäistä idylliä! :) Mahtava peti teidän koiruudella, onneks meidän karvakorvat eivät näe tuota ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira taitaa haluta rekiajelulle kun nyt ei ole tuota purjevenettä ;)

   Poista
 3. Osuit asian ytimeen; kesästä pitää nauttia touhuillessakin ja touhuista huolimatta. Takapakki projekteissa on kädenojennus terveelliselle laiskottelulle :). Idyllisiä kuvia!

  VastaaPoista
 4. Maurolla on hieno lekottelupaikka, köllähdä välillä tuohon viereen haaveilemaan :)

  VastaaPoista
 5. Nimenomaan, tänä kesänä jos ei ole älynnyt nauttia, on ihan torvi :D
  On meitä niin keleillä siunattu! Laitan muutekseen sulle postin tänään tulemaan, on sitten sulla sopivalla aikataululla :)

  VastaaPoista
 6. Kesäidylli näyttää olevan oikein kohdillaan! Nautinnollisia päiviä! <3

  VastaaPoista
 7. Ihanaa loppuviikkoa ja nautiskellaan edelleen :))

  VastaaPoista
 8. Kiitos kivoista kommenteista! Kesä on keksitty akkujen lataamista varten, joten se mielessä mennään. Aurinkoa ja iloa sinne teillekin!!

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...