lauantai 27. heinäkuuta 2013

Antiikki- ja purjehdusmatkalla

Pojan PM-kisat Vänern-järvellä Ruotsissa toi meille ansaitun remonttibreikin ja tilaisuuden kesäiseen Ruotsinmatkaan. Pohdintamielessä tämä on erityisen tervetullut tauko. Meillä on eri suuntiin risteileviä ajatuksia rakennusten yksityiskohdista, joten mikä sen parempaa kuin vertailla ikkuna- ja laudoitusmalleja Götanmaan kauniilla maaseudulla. Voimiakin on hyvä koota ajatusten lisäksi.

Etukäteen tsekkasin, että loppiksia ja antiikkiputiikkeja matkan varrella pitäisi olla. Ja niitähän muuten löytyy!! Arvelinkin, että hintataso on alhainen, mutta että näin edullinen, saa ihan pääni pyörälle. Täällä tukikohdassamme Vänersborgissa on iso antiikkikirppis, josta voisin ottaa pakettiautollisen tavaraa mukaani. Sydäntä särkee, etten voi. Kivoja tuoleja 5 €:lla, alla oleva valkoinen  sohva lähtisi 300 €:lla ja nämä muut ihanat jutut, kuten ikkunat ja lamput, kaikki alle 50 €:lla.Nyt on muutama päivä aikaa miettiä, millä se viimeinen tyhjä kohta autosta täytetään. Ikkunat houkuttelisivat kovasti...

Emme olisi ikinä lähteneet tänne ilman näitä kisoja, joten hauskaa, kun näkee uusia paikkoja harrastuksen varjolla. Kisatunnelma on korkealla ja arvatkaapa, onko vaihteeksi ihan kiva myös nähdä koko perheen pukeutuvan siististi, niinkuin rantaelämään kuuluu eikä pelkkiin remppakuteisiin!? :)))

Tässä meistä ehdottomasti tyylikkäin Ja tietenkin pohdin, että pitäiskö tännepäin tosissaan lähteä joskus uudestaan. Ihan peräkärryn kanssa ja  ilman noita purjehdusvermeitä... 

16 kommenttia:

 1. Jatkoreissun ja peräkärryn paikka selvästi, hintataso kuulostaa uskomattomalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla parasta tehdä niin ;)

   Poista
 2. Åijåijåi mitä houkutuksia :) Poijaalle tsemppiä arvokisoihin!

  VastaaPoista
 3. Hinnat eivät kyllä kuulosta olevan päätähuimaavia. :)

  Kivaa reissua teille ja onnenpotku kisaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei niin, joten miks meillä ei ollut jo sitä peräkärryä mukana ;) ...Ehkä siks, että rahat säästyis, kun ei ole vielä torppakaan sisustuskunnossa.

   Poista
 4. Voi minkä aarreaitan olet löytänyt! Näyttää olevan ihanuuksia täynnä :)

  Olen jo pitempään himoinnut meille yhtä tai kahta pyöreää lisäikkunaa. Hinnat vaan ovat niin pirun kovia, ettei ole raaskinut investoida. Pyöreät kun maksavat noin kolme kertaa enemmän kuin tavalliset ikkunat. Jos olisi tarvittavat vehkeet ja taidot, tekisin kyllä itse :)

  Leppoisaa ja kivaa hengähdystaukoa! Ja tietysti kisaonnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsit, ehkä noi ikkunat ainakin pitää hakea pois nopsaa. Kiitos toivotuksista, hellettä ainakin piisaa, tuulta valitettavan vähän tähän lajiin...

   Poista
 5. Tuo paikka vaikuttaa aivan mahtavalta, ihana sohva ja hyvä hintataso! Terveisiä vaan täältä Suomen saaristosta. Luulen, että seilasimme eilen aika läheltä teidän saaritukikohtaanne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näyttää olevan oikein kunnon maaseutumyymälä, jossa mieluummin laitetaan tavara kiertämään kuin säilötään hyllyillä.

   Kivaa saada saaristoterkut kotinurkilta!! Toivotan teille mitä parhaimpia tuulia sinne!

   Poista
 6. Voi veljet, mikä hintataso! Kirpparihaukkana itsekin alkoi kummasti tehdä mieli koluamaan naapurimaan aarreaittoja... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole aiemmin ajatellut asiaa, mutta kyllä varmasti isompien hankintojen kohdalla tulee jatkossa tsekattua, mitä naapurimaasta löytyy!

   Poista
 7. Apuah! Miten ikinä pääsit tuolta pois ilman noita kaikkea ihanuuksia? On tainnut olla oikea tahtojen taistelu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täytyy myöntää, että rintaa raastaa nyt ihan kunnolla... Ei vaan voi mitään :(

   Poista
 8. Pitäisi tosiaan vuokrata pakettiauto ja lähteä hankintamatkalle. Olen kuullut ihania satuja ruotsalaisista kierrätyskeskuksista :) Meillä päin on kirppiksillä paljon yrittäjiä, jotka tuovat tavaraa Ruotsista ja myyvät täällä hyvällä hinnalla. Joskus on vanha hintalappu unohtunut tuotteeseen, huokaus. Miksikähän meillä hintataso on usein niin korkea? Emme me ainakaan varakkaampia ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut samaa, että kauppiaat käyvät ahkerasti Ruosissa enkä enää ihmettele. Siellä kaikki tuollainen talonpoikainen roina on selvästi vaan niin yleistä ja tavallista, ettei hinta nouse, kun tarjonta on niin runsasta. Meidän näkökulmasta tuollaiset paikat ovat aarreaittoja. Laittelen seuraavaan postaukseen hankinnat, jotain pientä kivaa sain sentään! :)

   Poista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...