lauantai 26. heinäkuuta 2014

Hiljaista

Huomasin, että olen ollut normaalia hiljaisempi täällä blogissa nyt heinäkuussa. Alkukuussa oltiin niin työn touhussa ja juuri palasimme Norjasta Hortenin kylästä pojan purjehduskisamatkalta. Kisarintamalla oli ikävä kyllä myös hiljaista: neljästä kisapäivästä kolmena purjehtijat vain odottelivat tuulta ja paahtuivat plägässä. Mitä piinaa se aina onkaan näiden hellekisojen kanssa! Vasta viimeisenä päivänä kisoissa päästiin tositoimiin, mutta oma poikani napsi varaslähtöjä useamman, joten lopputulos ei ollut mainittava. Täytyyhän sitä ykköspaikan ottamistakin opetella ;). Matkamme oli kuitenkin aivan ihana, ihanien ihmisten ja kauniin Atlanttin rannikon ympäröimä.

Seniori on paraikaa Ahvenanmaalla serkkujen kanssa purjehtimassa ja juniorikin hoidetaan samaan venekuntaan, kunhan tästä taas päästään matkan jäljiltä kotoa liikkeelle. Olisi niin tehnyt mieli itsekin ottaa purjehduskyläkutsu vastaan, mutta Idurissa työt kutsuvat vieläkin kuumeisemmin. Houkutus lähteä purjehtimaan oli kyllä lähes vastustamaton, mutta nyt on viikko loma-lomailtu, joten on järkipäätöksen aika. Mikko oli samaa mieltä. Huippujuttu, että pojat pääsevät kiertämään saaristomerta. Idur onneksi kutsuu aina muistakin syistä kuin velvollisuudesta.

Norjan viikon aikana hoidimme myös muutamia tarjousasioita, kun niihin oli tässä kohtaa hyvää aikaa. Suunnittelurintamalla asiat ovat menneet harppauksen eteenpäin; melkein kahden vuoden tutkiminen ja pähkäily alkaa tuottaa tulosta. Kyse on venevajastamme, josta kerron lisää joskus myöhemmin, kun saamme päätöksen seuraavasta vaiheesta loksahtamaan kohdilleen.

Taitaa meilläkin työtahti näillä säillä olla vähän viipyilevämpi kuin joskus muulloin. No, sitä tehdään, mitä jaksetaan, vaikka välillä oltaisiin kuin hidastetusta elokuvasta.  

Helteistä heinäkuun jatkoa! 


14 kommenttia:

 1. Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia tosiaan. Helteistä heinäkuuta. Touhutaan se mikä helteeltä pystytään ja loput huilitaan varjossa;)

  VastaaPoista
 3. Hyviä työhetkiä!

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia. Harmi ettei tuulta ollut kun sitä olisi tarvittu. Niin helteistä on että meilläkin hommat odottavat viileämpiä aikoja. Saunan maalaus odottaa ja väripurkit ja sudit rivissä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille. Aina voi järjestellä työkaluja riviin, jos ei muuta jaksa! :)

  VastaaPoista
 6. Teillä on kiva harrastus, joka vie upeiden maisemien äärelle! Kauniita kuvia jälleen. :)

  VastaaPoista
 7. Sama juttu - hiljaisena on tullut oltua netin ja blogien suhteen! Ehkä se on terveellistäkin välillä ja täällä on mukava lueskella ja kirjoitella taas arjen lomassa. Mutta olettehan te näköjään saaneet paljonkin aikaan Idurissa! Nyt vasta ehdin katsella aiemmatkin postaukset. Ja karitsa - nyyh, miten suloinen, ja upeasti saitte kuntoon!!!

  VastaaPoista
 8. Viipyily onkin hyvä sana kuvaamaan näitä päiviä! Oikein osuva! Viipyileviä hetkiä siis sinne Idurin suunnalle, kun noista upeista maisemista siirrytte omalle saaripalstallenne :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos näistä kivoista toivotuksista ja mukavia päiviä teille!

  VastaaPoista
 10. Säät hallitsevat tuota purjehdusharrastusta. Ehkä se opettaa kärsivällisyyttä - mene ja tiedä!
  Viisas varmaankin sitten ottaa säät huomioon ja osaa levätä, kun on kuuma. Aina ei oikein voi paahtaakaan vaikka mieli tekisikin. Keho vaatii myös oman leponsa.
  Nyt on luvassa jo noita viilentäviä sateitakin.

  VastaaPoista
 11. Hei, muistaakseni kyselit alkukesästä jälkiruokia ilman uunia. Tällainen
  http://www.kinuskikissa.fi/mokka-riisisuklaakakku/ osui silmiin. Mun tekisi mieli lisätä täytteeseen vadelmia... joko niitä on saaaristossa ? Viime vuonna nähtiin ihan hurjasti vadelmia Jussarössä mutta vettä satoi sojona koko ajan.

  VastaaPoista
 12. Kiitos Pilvi tsempeistä ;) Kauniita kuvia, veden äärellä tosiaankin sielu lepää... Tsemppiä teille myös ja nautitaan jo varastoon näistä kesän lämpöisistä, kyllä se talvi antaa sitten takaisin. ;)

  VastaaPoista
 13. Irene: juuri näin, jos ei muuta niin kärsivällisyys kehittyy :)
  Elena: kiitos vinkistä, käyn kurkkaamassa!
  Riikka: Kiitos, juuri näin, nyt nautitaan!

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...