perjantai 4. huhtikuuta 2014

Maalaushommiin

Sormet ovat niiiin syyhynneet koko viikon erinäisten kohteiden maalaamiselle: keinu, korituolit, pöytä, rakennusten ulkopinnat jne jne. Lämpötilat ovat kuitenkin vielä sen verran alhaiset, että isompia ulkomaalauksia en aloita. Punamullan keiton ajattelin ulkoistaa aikaa ja lotrausta säästääkseni, joten maalitilauksen voisi kylläkin laittaa nyt eteenpäin. Tilauspaikkakin on jo valittu. Hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty, eikös juu? 

Öljymaalattavien juttujen (kuten kalusteet ja rakennusten lattiat ja katot) osalta olen lopen kyllästynyt värikarttojen ja valmiiden maalien todellisten sävyjen väliseen eroon! Siksi kävin ostamassa vähän pigmenttejä, joita ehkä alan sekoitella viikonloppuna. On kai parasta tehdä sävyt itse, sillä jos epäonnistuu, ei tarvi sitten myyjäpolon syyksi asiaa laittaa.  


Viikko takaperin Mikko kysyi, aionko mennä uimaan, mutta vielä en uskaltanut tästä saunan kulmalta veteen pulahtaa. Voi olla, että tekee tiukkaa vieläkin… Miksi tuonne pitäisi muka mennä?

Aamulla heitämme pojan purjehdustreeneihin ja sitten karautamme itse saareen. Pojat jäävät muiden hoteisiin viikonlopuksi. Huomenna se sitten nähdään, josko rantautuminen omaan rantaan on jo mahdollista. Toivotaan.

Touhukasta viikonloppua touhuajille ja rentoa rennosti ottaville!


16 kommenttia:

 1. Anonyymi19.10

  Voi mitä löytöjä tuossa edellisessä viestissä vilautat. Älähän sitä valkoista sänkyä ainakaan maalaa, kun sekoittelet sävyjäsi. Just sopivan kulunut kun on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu en maalaa, sen voin luvata :)

   Poista
 2. Sormet syyhyäis maalaamaan minullakin! Se viime kesänä loppuun saatu paviljonki pitäis maalata ainakin kertaalleen, keinun maalit alkaa repsottaa, Lillan ikkunanpuiteet menee maalaukseen (viimeistään nyt sen murtoyrityksen jälkeen) ja vuorilaudatkin pitäis....että sais kelit lämmetä :)

  Sinulle voinee ihan suoraan toivotella oikein touhukasta viikonloppua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sinullakin urakkaa tiedossa :)

   Touhukastapa hyvinkin odotettavissa ;) Ihanaa!

   Poista
 3. Rupesi ihan naurattamaan, kun ensin pohdit että menisikö uimaan ja toteat, että miksi mennä. Sitten seuraavan kappaleen aloitat että "Aamulla heitämme pojan ......." niin väkisin ajattelin, että heitätte hänet veteen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voi olla, että hän joutuukin veden armoille! Jos mulla olisi kuivapuku, niin se päällä voisin mennäkin uimaan :) …ehkä.

   Poista
 4. Oikein mukavaa ja touhukasta viikonloppua sinne saareen :)

  VastaaPoista
 5. Haha, samaa mieltä! Uimaan ei ole pakko mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei suinkaan. Kattotaan elokuun puolella sitten :)

   Poista
 6. Kylmä vesi, hyyrrrrr. Tekee kuulemma hyvää aineenvaihdunnalle mutta silti en pysty ymmärtämään. Itselle riittää näillä asteilla ihan se saunan nurkalla seisoskelukin :) Mahtavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan tekee, mutta ihan sama. Taitaa jäädä nurkalla seisoskeluksi minullakin ;)

   Poista
 7. Vesi on varmasti hirmuisen kylmää, joten kesällä vasta sitten:)

  VastaaPoista
 8. Tästä kun säät hieman lämpenee, niin maalauskin onnistuu suuremmille pinnoille.
  Valtavan ihania vinttiaarteita olit saanut löytää viime postauksessa. Kiva, että esittelit niitä meillekin. Melkein kun oltaisiin porukalla niitä oltu etsimässä ja ihmettelemässä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hyvä Mieli! Ja nyt odotellaan porukalla lämpimämpiä säitä :)

   Poista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...