keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Regatta-tauolla


Villa Idur sai uinua omassa rauhassaan pääsiäisen ja me keräsimme voimia remonttiin, kun vietimme viikon tuttuun tapaan Garda-järvellä pojan purjehdusten merkeissä.


Hänen purjehtiessaan ehdimme itse kehittää (remontti)kuntoa ihan kunnolla vuorilla haikkaamalla ja maastopyöräilemällä. Vuorilta katseltiin kisoja ;) eli nuo valkoiset pienet pisteet ovat 1000 optimistijollan purjeet.Maisemien puolesta olisi melkeinpä voinut pysyä vain omassa hotellissa koko viikon. Näkymät muuten vaatimattomasta hotellistamme olivat yhtä postikortin kliseiset kuin mistä tahansa Gardalla räpsäistyt kuvat. Alla oleva kuva on otettu kattoterassilta, josta yhtenä iltapäivänä omien lenkkiemme jälkeen seurasimme 29er-luokan kisoja kolmen startin verran. Penkkiurheilua näissä näkymissä prosecco-lasi kädessä, hmm... ei hassumpaa.


Alla olevan kuvan otin aamupalapöydästä auringon juuri noustua. Tätä katsellessa aamiainenkin maistui paremmalta. 


Tämän nappasin huoneesta, kun tuuli oli tyyntynyt ja meidän seuran purjehtijoita hinattiin rantaan.  

 

Ihana, kaunis Garda. Toivottavasti traditio saa jatkoa ensi vuonna! 


Mutta ihana on aina tulla kotiin ja varsinkin nyt, kun toinen poika ja Mauro eivät olleet matkassa. Viikonloppuna sitten nähdään, josko omalla pläntillä luonto olisi myös herännyt eloon - kaisloja lukuunottamatta toivottavasti! Viikon sää saaressa ei ainakaan kovin paljoa Gardalle kalpene:

Virkeää puolivälin viikkoa kaikille!


24 kommenttia:

 1. Näin se vuosi meni äkkiä :). Musta tuntuu, että kokolailla näihin aikoihin ekan kerran liityin sun lukijaksi, koska muistan Gardan kuvia nähneeni silloinkin.

  On kyllä hulppeat maisemat, olkoot vaikka kuinka postikorttimaiset.
  Ja jollat näyttää ihan lokkiparvelta :).

  PS. Olen aloittanut puhtaalta pöydältä ja ilahtuisin kovasti jos näkisin sinutkin mun uudessa "kodissa", kun kuulut vähän niinkuin perheeseen :). Osoite löytyy varmaan tän mun uuden profiilin takaa. Eli sama vanha Annukka, mutta muuten uudet kuviot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka. Hauskaa, kun muistat vuoden takaiset. Uusi blogisi on huomattu :) ja erittäin hyvältä näyttää!

   Poista
 2. Hulppeat kisamaisemat ja mittasuhteet tulevat oivalletuiksi, kun miettii optareiden kokoa ja määrää. On Gardalla kaunista! Kiitos tunnelmista! Kevätterkuin Hanna.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavat maisemat! Nämä ovat varmasti juniorille ikimuistoisia kisareissuja! Siellä se on minunkin mieheni kisannut, sekä pienenä että aikuisena. Nyt vähän kaduttaa, etten koskaan lähtenyt sinne mukaan...

  Maastopyöräily on muuten todella kivaa kuntoilua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin minäkin, ikimuistoisia ja etuoikeutettuja kokemuksia!

   Poista
 4. Huippua!
  Irtiotto arjesta tekee niin hyvää, varsinkin kun maisemat ovat tuollaiset :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mukava aktiiviloma, irtiottona onnistunut!

   Poista
 5. Oih, te onnelliset. Meidän perheessä on monta Italia -fania. Kun rempat saadaan alkuun ja jollekin mallille, niin ehkä taas saapasmaahan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsette jossain vaiheessa sinne tekin, Italia on täynnä ihania paikkoja!

   Poista
 6. Nyt kyllä on aika makeet maisemat. Teillä on purjehtimisessa tosiaan näät ihanat puolensa (varmasti monia ihania juttuja) kun näkee mitä kauniimpia paikkoja.

  Mä muuten laitoin sulle spostia, pitäiski käydä kirjoittaan lisää vielä pikkaasen. :)

  Hyviä kelejä tulossa teille!!! :D Aurinkoa viikkoonne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helinä, näin se on, tuli lähdettyä harrastusten varjolla tuonnekin ja oli kyllä antoisaa! Aurinkoista loppuviikkoa ja viestitellään!

   Poista
 7. No mut me ollaan huokailtu samoilla kulmilla! On kyllä kaunista.

  VastaaPoista
 8. Garda on ihana. Sinne pitää vielä päästä. Kerran ollaan käyty Limonessa ja kuten sanottu, Gardalle pitää päästä vielä joskus!

  VastaaPoista
 9. Huikeat maisemat!

  VastaaPoista
 10. Olipa upeat maisemat! Italia hulluna olen monesti haaveillut meneväni myös Gardalle, ehkä sinne jonain päivänä pääsen. Kaunita kuvia!

  VastaaPoista
 11. Voi Garda! Siellä ja Iseolla on molemmilla ihan mahtavat maisemat. Iseolla pidin ilmapiiristä vieläkin enemmän. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Garda on ilmpiiriltään sellainen aktiivinen paikka, jossa harrastetaan paljon eri lajeja. Hyvin erilainen kuin Italia noin yleensä. Itse tykkään juuri siitä tekemis-tunnelmasta, mikä siellä on. Iseolla en olekaan koskaan käynyt.

   Poista
 12. Oiih, tässähän alkaa matkakuumetta pukkaamaan! Mutta muistuipa mieleen, että mulla on kaapissa proseccoa - kyllä se varmasti maistuu pellon laidalta siemailtunakin :D

  ps. Kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo proseccoa on pieni pala Italiaa kotona ;)

   Poista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...