lauantai 3. lokakuuta 2020

Tuvan tapetti

Kuvista arvannette, että olen onnesta soikeana. Ensimmäinen huone on tapetoitu! 

Valitsemamme Duron perinnemalleihin pohjautuva paperitapetti, "Lovisa vit", on juuri sellainen kuin mielessäni olen tuvan nähnyt. Se on mielestäni hieman hassu ja ylenpalttinen, mutta tapetin valkoinen, sininen ja harmaa -yhdistelmä mahdollistaa hyvin mitkä tahansa värikkäät matot ja muut pinnat, joita voidaan valita myöhemmin ajan kanssa. Tapetin valkoinen pohja on mielestäni kaunis: ei kovan teollisen valkoinen, vaan hieman elävä. 


Kuvioiden kohdistaminen oli aavistuksen haastavaa, muttei ylitsepääsemättömän vaikeaa. Jos tarkkaan katsoo, huomaa, että joka toinen kukkakuvio on erilainen, joten vähän piti tarkkailla saumakohtia, että on liittämässä kuvioon oikean kuvion jatketta. No, hyvin selvisimme elämämme ensimmäisestä paperitapetoinnista Mikon kanssa vinoista seinistä huolimatta. Jos joku kuvio nyt vähän heittää, se olkoon muistona tästä yhteisestä työvaiheesta :). 


En hyppisi näin kovasti onnesta, ellei tämä vaihe olisi ollut haavekuvina mielessäni jo kahdeksan vuotta. Että olen odottanut tätä! Nyt myös odottelen, että posti toisi tilaamiani tapettimalleja seuraaviin huoneisiin. Niiden valitsemisen olen tarkoituksella halunnut siirtää siihen, että pääsemme näkemään yhden valmiin huoneen, johon suhteuttaa sitten seuraavia. 

Sain myös pohjamaalattua noin puolet puolipaneeleista. Lisäksi viikonloppuamme tuli ilahduttamaan nuoriso-osasto ystävineen sekä Mikon vanhemmat. Ihanaa yhdessäoloa. 

Tuuli on tänä viikonloppuna osunut meidän suuntaan poikkeuksellisen kovana. Se on muistuttanut osaltaan, että kylläpä on upeaa saada talo lähitulevaisuudessa asuinkäyttöön. Nyt on ainakin hyvä meininki tekemisessä. 


Flow'ssa,

28 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! 8 vuotta on valtava aika odottaa, unelmoida, haaveilla ja valmistella! Ihanaa että nyt toteutui 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! No niin on. Vähän liian pitkä aika, mutta lopussa kiitos seisoo :).

   Poista
 2. Onpa hienoa ja niin valoisa tunnelma tuvassa! Paljon onnea ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Kiva, kun huomasit valoisuuden. Yhtenä kantavana ajatuksena minulla on ollutkin, että tuvasta on tultava valoisa ja raikas, jotta sisälläkin on tunne, että on saaristossa.

   Poista
 3. Kyllä kannattaakin pomppia riemusta! Paperitapetointi vinoihin seiniin on epäilemättä hyvin v-mäistä puuhaa. Ja kärsivällisesti olette saaneet odottaa tähän vaiheeseen pääsyä! Tosi nätti tapetti ja aivan ihana tulee päätalosta vielä kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Tapetista tykätään hirmuisesti. Muistan, kun blogissa vilauttelin eri vaihtoehtoja, tämä ei suinkaan lukijoiden keskuudessa voittanut. Mutta itsellehän tätä tehdään. Kiva kuitenkin, jos muutkin tykkää :)

   Ei itse asiassa ollut ihan hirveän v-mäistä laittaa tätä. Ehkä asennoiduimme alun alkaen oikein ja olimme varustautuneita olemaan kärsivällisiä. Loppua kohden alkoi jopa sujua :).

   Poista
 4. Anonyymi13.27

  Onpa kiva saada päivitystä sieltä teiltä saaresta. Voin vain kuvitella hetken kun saatte kantaa huonekalut ja sängyt sisään ja asettua taloksi. Ihailen pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta ja sitä valtavaa asioihin perehtymistä jota olette matkan varrella tehneet. Minä en kärsimättömänä tuohon pystyisi. Onnea loppumetreihin , hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tuhannesti - mahtava saada tällaiinen kannustusviesti, Ammari!! Kalusteiden sisään kanto siintää jo varovasti mielessä :)

   Poista
 5. Anonyymi13.29

  Edellisestä jäi allekirjoitus
  Ammari

  VastaaPoista
 6. Kaunista tulee. Malttamattomana odotan miltä näyttää kun huone on valmis ja sisustettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä että täällä on muitakin malttamattomia kuin minä, hehee ;)

   Poista
 7. Kaunis ja ajaton tapetti.

  VastaaPoista
 8. Kyllä on kaunis tuo tapetti, tulee ihana tunnelma. Raikas sini-valkoinen väritys on ihan täydellinen valinta. Hiljaa hyvä tulee ja kyllä tuota näkymää on kannattanut odottaa ja varmasti olet "sielusi silmin" sen jo nähnyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SkiJohanna kivasta ja kannustavast viestistäsi! Kyllä, sieluni silmät ovat tämän nähneet monen monta kertaa, mutta ah, kun on ihana nähdä ihan oikeasti! :D

   Uskon, että sinivalkoisuus toimii, kun tilaan tulee kalusteet ja väriä tekstiileissä.

   Poista
 9. Voi, miten kaunista siellä jo on! Henkäilen täällä ihastuksesta tuolle tapetille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kivimäen emäntä! Olen tyytyväinen, että "uskalsimme" valita tällaisen aavistuksen runsaan kuvion. Värisävyt ovat toki hillityt ja se onkin hyvä kombinaatio.

   Poista
 10. Järisyttävän kaunis, voi itku sentään tulee ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, mielipiteesi merkkaa paljon!

   Poista
 11. Voi miten kaunis tapetti! Olen täällä kovin odotellut tätä postausta ja nyt tulin katsomaan. Ymmärrän hyvin tunteesi ja sitä miten suunnitelmista tuleekin yhtäkkiä totta ja näkee sen suunnitelman valmiina tuotoksena! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hauskaa kuulla, että olet odottanut 😊. Se tuo itsellekin motivaatiota! Kaunis kiitos sinulle.

   Poista
 12. Voi taivas,kuinka kauniilta näyttää jo nyt!
  Sieluni silmin näen kaiken,kun huone on valmis puolipaneeleineen ja valmiine ikkunankarmeineen.
  Minulla jo sormet syyhyisivät päästä sisustelemaan.Vähän räsymattoa-vai kenties vähän fiinimpää salonkiin,jne.
  Ajatella,jos olet 8 vuotta odotellut,nyt tapahtuu jo vauhdilla ihan näitä "viimeistelyhommia"?😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana, kun fiilistelet kanssani :).

   Arvaat ihan oikein, tupaan tulee räsymattoja - kenties värikkäitä ja seuraavaan huoneeseen voikin laittaa sitten jotain vähän fiinimpää. Kyllä sormet tosiaan syyhyävät!!!

   Poista
 13. Voi että on kaunista, tässä kyllä silmä lepää.🧡

  VastaaPoista
 14. Voih, niin ihana kuulla - kiitos!

  VastaaPoista
 15. Vasta nyt luin tämän postauksen. Onnea tapeteista. Uskon, että olet hyppinyt riemusta. Ja kuinka kaunis huoneesta tuleekaan 😍

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...