sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

♥ Juhannus 2016 ♥

Venevaja sai tänä Juhannuksena ensi kertaa koivukoristelun ja juhlaliputuksen. Liput ovat peräisin taannoisesta purjeveneestämme, jossa juhlallisesti liputimme aina Juhannuksena. Viritin liput jo aaton aattona ja olimme valmiit ottamaan vieraat vastaan. 

Pitkän kaavan kautta vietetty juhannus oli aivan ihana. Siihen ei tarvita välttämättä huippukelejä - vain huippuseuraa, joka koostuu ystävistä ja läheisistä. Se, että saimme poikien serkut meille tänä vuonna mukaan juhlintaan, teki niin onnelliseksi. Toinen heistä on kummipoikani, siskoni esikoinen, eli vähän niinkuin oma ensimmäinen lapsi ;). Hän vieraili meillä tyttöystävänsä kanssa. Ja meidän poikien kannalta etenkin oli hauskaa, että nuoriso-osasto sai vahvistusta. Sää oli paikoin sumppuinen, mutta aurinkoakin nähtiin. Ainakin oli lämmin silloinkin, kun se ei paistanut. Vähintään kokon lähettyvillä :). Ai että oli leppoisaa! Se on tärkeintä. 



Juhannus on nyt takana, mutta koko kesä edessä!


TallennaTallenna

39 kommenttia:

  1. Oi mikä täydellinen juhannus! Venevaja on todella kaunis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja kyllä, hipoi ihan täydellisyyttä :)

      Poista
  2. Onpa ihania juhannuskuvia! Oma suosikkini on tuo, missä ovat lampaat. Niillä on niin mainiot ilmeet. :)

    VastaaPoista
  3. Upea tunnelma välittyy kuvista... ja tuo lammaskuva on hauska :)

    VastaaPoista
  4. Voi kun tuo venevaja on niin kaunis <3 Hauska tuo lammaskuva, teillä on varmasti ollut mukavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, juhlaliputus selvästi pukee vajaa. Kyllä, hauskaa oli ja lampaatkin kävivät juhannuksen vietossa ja vieraita moikkaamassa.

      Poista
  5. Kuulostaa siltä, että juhannus oli just sitä mitä pitikin! Ihan mahtavat tilanne- ja tunnelmakuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli kyllä. Monta tilannetta taisi mennä ohikin kameraltani, mutta hyvä, kun muutama tallentui. Lipunnostosessio olikin yksi hassuimmista tilanteista, kun lippulaulujen sijaan Mikko puhalteli hanhipilliin ja piti puheita. Mm. tällaisia uusia traditioita a la Villa Idur ;).

      Poista
  6. Ihanan iloisia juhannusilmeitä :). Tunnelma näyttää tosiaan olleen kohillaan <3.

    Meillä oli miehen kanssa kans kiva juhannus, kun päästiin lähtemään muutamaksi päiväksi pois normiympyröistä. Mies kun tekee töitä myös lauantaisin, jää viikonloput kovin lyhyiksi, mutta nyt sattui ruhtinaalliset kolme päivää vapaata pötköön ja päästiin vaihtamaan maisemaa. Tuntui kuin olis ollut pidemmälläkin lomalla. Ei huolen häivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli kohillaan! No onpa kiva, että teilläkin oli pitkä viikonloppu ja kun se on harvinaista herkkua, sitä suurempi ilo. Mullakin oli tänään taas työpäivä ja aika hajamielinen olin välillä: luulen sen menevän pitkän viikonlopun ja luulon piikkiin, että tässähän ollaan jo melkein lomalla :).

      Poista
    2. Kun en keksinyt muuta konstia millä sut tavoittaisin, niin laitan tänne (tulee mun vanhalla profiililla, kun puhelimella kirjoitan), että olipa iloinen ylläri bongata Villa Idur uusimmasta Talo&Koti-lehdestä <3

      Poista
  7. Teidän venevaja on venevajojen aatelia, aivan mahtavan upea rakennus. Ja saatte nauttia siitä koko kesän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, miten mahtipontisesti sanottu, nöyrimmät kiitokset :). Kyllä se meidän silmää kovasti ilostuttaa tuossa rannassa, sen myönnän. Vielä kun saisi venevajan takana olevan pikkuvajan tänä kesänä kunnostettua, niin rannan ulkoasu alkaa hipoa täydellisyyttä :).

      Poista
  8. Oo, juhannuskoivut! Ihanaa! Voi kun ois itelläkin vähän isompi metsäpalsta, josta vois tempaista sellaiset! Kiva, että teillä oli mukava Jussi, meilläkin oli :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meillä kasvaa tuollaisia poisleikkuuta vaativia keskenkasvuisia koivuja päätalon kuistin vieressä ja onneksi en ajattelemattomuuttani katkonut niitä jo aiemmin keväällä. Ajatus leikkasi oikeassa kohdassa, kun oivalsin säästää ja hyödyntää nyt juhannuksena. Hauska kuulla, että Juhannus sujui hyvin!

      Poista
  9. Ihana venevajanne, hienosti liputettu ja koivuilla koristeltu. Uskon että vieraat tunsivat itsensä vähintäänkin tervetulleiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon niin, eiköhän! Juhannussalkoa en sentään lähtenyt väsäämään, vaikka sekin kyllä kuuluisi saariston juhannukseen. Pitäisi pistää talkoot sitä varten pystyyn ;).

      Poista
  10. Nyt on juhannusfiilistä!<3 Tosi, tosi ihanat kuvat, joista hieno tunnelmanne tihkuu tänne katsojalle niin hyvin. Esim. nuo kuvat pöydästänne,saaristolaisleipineen kaikkineen, oih! <3 Ja päivän päätteeksi nuo rauhalliset maisemat tuonne merelle.Ja Mauro kokkovahtina! Miten intensiivinen tuijotus.Talas kuin juhannusnamu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Näitä kuvia on kyllä itsekin kiva katsella ja eläytyä uudestaan yhdessäoloon. Suurin osa ajasta kun täällä ollaan omissa oloissamme. Sekin on taas hauskaa hulinan jälkeen, mutta onhan se niin, ettei mikään voita kunnon kesäjuhlia :). Mauro oli tosiaan kokon sytytyksessä paikalla tarkkaavaisena palotarkastajana :).

      Poista
  11. Kyllä välittyy ihana tunnelma näistä kuvista, täydellistä yhdessäoloa ja elämästä nauttimista <3
    Tykkään tuosta seitsemännestä kuvasta, siinä sinulla on niin viehkeä ilme ja siinä kuvassa on hyvä fiilis, ainakin kaikilla on hauskaa :). Enpä tiedä olenko noin kaunista kattausta nähnyt ikinä! Se on niin vaan, että Idurin kaltaista tunnelmaa ei muualla ole!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia. Yksinkertaisilla elementeillä syntyy onneksi kaikkein parasta! Se on helppo resepti. Juhannuksen hauskuuttelu ja yhdessäolo oli kyllä mukavaa. Ja tunnelman luonti ja tunnelmointi kuuluvat Idurissa asiaan totta kai :).

      Poista
  12. Mikä ihana paikka viettää juhannusta ja mukavaa, että nuoriso viihtyi mukana myös! On muuten ihan jännää, kun kummilapsetkin alkavat aikuistumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja juu, meikäläisen sydäntä lämmittää nuorison viihtyminen erityisesti :). Kumma kun ne kasvaa ja itse pysyy ihan saman ikäisenä ;)

      Poista
  13. Kaunista. Meillä unohtui juhlaliputus, vaikka sen yleensä laitamme juhannukseksi. Tämän(kin) juhannuksen vietimme paatilla. Tällä kertaa olimme Kemissä. Ilma oli kaunis, oli rauhallista ja mukavaa. Ihanaa kesää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta! Teillä olikin siellä pohjoisessa varmaan ihan kunnon yötön yö - meillä tuppaa vähän hämärtymään keskiyöllä juhannuksenakin. Hauskaa kesää!

      Poista
  14. Ihanan lämminhenkiset kuvat. Sellaiset idylliset. Kaikki perinteinen juhannusfiilis oli tiivistynyt näihin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista, Laura!

      Poista
  15. Enpä ole vielä täältä Saimaan rannoiltakaan onnistunut löytämään lähellekään yhtä kaunista venevajaa kuin tuo teidän! Ja sanasta vaja, tulee ensimmäisenä kyllä mieleen ihan toisennäköiset rakennelmat ;)
    Näistä juhannuskuvistasi ei jäänyt mitään puuttumaan. Tunnelmaa tulvillaan, hyvää oloa ja iloa, joka näkyy teidän kaikkien kasvoilta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hee, no kieltämättä, vaja on aika iso, ihan on talon kokoinen :). Kylläpä oli kauniisti sanottu - kiitos!!

      Poista
  16. Jos mikä, niin tämä setti kuvia on juhannus. Iloisia, rentoja ihmisiä, tunnelmallisia hetkiä, hymyjä kasvoilla, eleitä, jotka kertovat miten mukavaa on olla juuri siinä hetkessä, kaunis pöytä antimineen ja palomestarikoira, jonka ilme kertoo, ettei salli yhdenkään kipinän karkaavan kokosta :D Niin ihania, IHANIA kuvia! Tuli ihan pala kurkkuun :) Jotenkin noissa on vaan niin.. kaikki!

    VastaaPoista
  17. Hups! Pippa lähetti kommentin kesken viestiä ;D Piti sanoman, että P.S.. oletko katsonut tarkkaan tuota lampaat ja naurava hattupäinen mies kuvaa? Jos et ole huomannut, niin katsopa uudelleen. Se on aivan huikean hauska! Näyttää siltä kuin lammas vasemmalla kuiskaisi miehelle jotain hassua huulet :O na ja hattupäinen mies sitten sille nauraa ;D Oikea "Kodak -hetki!" xDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Johanna, niin ihana kommentti tuo ensimmäinen, josta Pippa ajatteli, että kyllä se kehuminen nyt jo riittää, ei muuta kuin "ENTER" ;)).

      Ja joo, ystävämme ensi kohtaaminen lampaiden kanssa teki selväksi, että hän on sellainen luottamusta herättävä lammaskuiskaaja - tai siis juuri toisinpäin, kuten sanot - henkilö, jolle lampaat haluavat kuiskia salaisuuksiaan. Kuiskaukset lensivät juhannusyöhön jääden kaikilta meiltä muilta kuulematta ja ikuisiksi arvoituksiksi :).

      Poista
  18. Voi apua, miten ihana postaus! Tuo venevaja näyttää niin idylliseltä ja oli kiva nähdä ihmiskuviakin juhannustunnelmistanne. Tuo kuva, msdä istut selin meren äärellä vastaa joten n niin sitä mielikuvaa mikä mulla on sinusta - aivan ihana! Onpa jännää miten Iduria ensin ennen kaikkea rakennettiin ja raivattiin ja nyt se alkaa jo elämään vieraineen ja juhlineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos hirmuisesti, Merenneito, olet oikeassa: itsekin mietin juuri noita alkuaikojen raivauksia ja nyt ollaan jo tässä, että paikka kantaa useita vieraita. Ihan huippua! Kuule, kuva kertoo ehkä enemmän minusta kuvaajana (ja siinä mielessä juuri minusta), koska siinäpä en istukaan minä, vaan ystäväni, mutta liityin viereen kuvan jäkleen ihan samaan asentoon katselemaan horisonttiin kuuntelemaan hiljaisuutta :)).

      Poista
    2. Niin ja piti myös sanoa, että itsekin kuvaa katsoessani ajattelin, että sitä voi luulla minuksi, joten siinä mielessä osuit mielikuvan kanssa varmasti ihan oikeaan!

      Poista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...