keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuodenajat

Edellisessä postauksessa jo toivottelelin Hyvää Uutta Vuotta, mutta intouduin tänään selailemaan vuoden aikana otettuja valokuvia ja tekemään niistä pienet vuodenaikakoosteet. Vuosi on ollut monen pienen, ison onnen hetken ja toiveen täyttymys. Juuri tätä samaa evästä toivon elämältä ensi vuodelle, sekä meille että teille!

Viime talvi oli lyhyt, mutta herkän kaunis


Villa Idurin kevät tuli varhain


Heinäkuussa alkoi kuuma, aito saaristolaiskesä


Syksy toi jälleen mukanaan haikeuden, mutta myös rauhoittumisen


Ilolla kohti vuotta 2015!

25 kommenttia:

 1. Oli kyllä ihanaa käydä läpi vuoden kuvia... niissä on aina niin paljon hyviä muistoja :)
  Nyt reippaana kohti uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi19.40

  Kiitos blogistasi, siinä on erityistä tunnelmaa. En yleensä jätä viestejä, mutta toivon, että blogisi jatkuu ensi vuonna. Terveisin Vakkarilukija

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmia matkan varrelta.
  Täällä juuri syötiin nuorimmaisen loihtimaa kana ananas pitsaa, jossa oli tuoretta rukolaa, balsamicoa ja parmesaania päällä - taivaallisen hyvää :)
  Ensivuoteen :)

  VastaaPoista
 4. Hieno kooste menneestä. Pienin askelin kohti haaveiden täyttymistä tulevanakin vuonna. En ehtinyt kommentoida edellistä postaustasi, mutta siinä niin kauniisti kuvailit haaveitasi venevajan suhteen. Toteutukoon monta unelmaa Villa Idurissa tulevana vuonna. Onnellista uutta vuotta koko perheelle <3.

  VastaaPoista
 5. Ihana pikakelaus :).

  Kaikkea hyvää ja onnellista vuodelle 2015 koko teidän sakille Pilvi <3

  VastaaPoista
 6. Ihania tunnelmakuvia. Toivotan kaikkea mukavaa uuteen vuoteesi;)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi23.06

  Hain loppu syksystä mielenkiintoista blogia, jota tosiaan päivitettäisiin säännöllisesti ja löysin tämän :) Aloitin alusta ja onpa ollut mukavaa yrittäjän pitkän työpäivän jälkeen illalla lueskella suolaisen meren (-sitä täällä Kuusamon korvessa välilllä kaipaa-) tuoksuista blogia...Ajatukset tosiaan irtoaa arkipäivän kiireistä. Olen heinäkuun helteissä nyt menossa :) Hyvää uutta vuotta ja kiitoset blogista täältä lumen ja jään keskeltä -Miia-

  VastaaPoista
 8. Kiitos kuvista - ihana kooste, jota on varmaan haikea muutaman vuoden päästä katsella - Villa Idurissa on silloin taas tapahtunut paljon;)
  Ja vaikka taisin jo aiemmin toivotella uudet vuodet, toivottelenpa uudestaankin: hyvää ja onnellista uutta vuotta, Pilvi<3

  VastaaPoista
 9. Anonyymi0.18

  Kaunista, kaunista... Valoa uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 10. Iloista ja ihanaa vuotta 2015 Villa Iduriin! <3

  VastaaPoista
 11. Kaunista. Hyvää Uutta Vuotta Villa Idurin väelle!

  VastaaPoista
 12. Onnellista vuotta 2015 sinulle Pilvi ja perheellesi!

  VastaaPoista
 13. Pakahduttavan kauniita tunnelmia! Kiitos, että jaoit ne meille <3 Hyvää ja kaunista loppuvuotta! :)

  VastaaPoista
 14. Voi mahoton miten kauniita kuvia ja pysähtyneitä tunnelmia <3 Olen kyllä niin onnellinen tästä kauniista blogistasi, että löysin tänne muistaakseni Lady of the Messin kautta. Iloista uutta vuotta. <3

  VastaaPoista
 15. Voi, kuinka kauniita kuvia! Kiva, että intouduit tekemään tämän meidän muiden iloksi. Onnen ja ilon hetkiä myös tulevalle vuodelle Villa Iduriin!

  VastaaPoista
 16. Voi, kun näitä kuvia katselin niin tuli ikävä saarelle. Meidän mökille ei näin talviaikaan pääse ollenkaan - paitsi silloin kun jäät kestävät.

  Ihania saaristokuvia, kiitos!
  Iloa, onnea ja valoa teille ensi vuoteen ja Villa Iduriin!

  VastaaPoista
 17. Voi kiitos teille kaikille, viestinne ilahduttavat todella paljon! Kiva, että myös te Anonyymit jätitte jäljen - on hirmu kivaa saada kuulla lukijoista. Toivottavasti pysytty kuulolla tänäkin vuonna, niin nimelliset kuin nimettömätkin ;))

  Meillä on kulkuyhteys saareen nyt heikon jäätilanteen vuoksi katki, joten kaipuuta lievittää hieman vanhojen kuvien katselu. Välistä myös tuntuu, että paikat sen kuin repsottavat, joten kokosin nämä onnistuneet tuokiokuvat yhteen ihan itseänikin terapoidakseni. Näin lomapäivinä on ollut onneksi tällaiseen aikaa.

  VastaaPoista
 18. Kauniita hetkiä kuvissasi! Onnea uudelle vuodelle toivottelen minäkin! Tänä vuonna jatketaan...

  VastaaPoista
 19. Upea kooste! Oikein hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 20. Jokainen kuva oli hieno hetken tunnelmapala. Tällä hetkellä tunsin erityistä vetoa viimeiseen villasukkakuvaan. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 21. Kuinka onnellisia olemmekaan kun meillä on upea luonto! Sydän uudistuu kun noita kuviasi katselen. Ihailen taitoasi. Hyvää alkanutta vuotta! Toivottelee Riitta Perämeren saarelta Hailuodosta.

  VastaaPoista
 22. Hengästyttävän kaunis kuvakollaasi vuodestasi!
  Onnen tähtipölyä vuodelle 2015!

  VastaaPoista
 23. Oli kyllä aivan ihana kuvakooste Vila Idurin vuodesta! Oikein ihanaa alkanutta vuotta, sopivasti haasteita ja onnistumisen iloa koko perheelleenne!

  VastaaPoista
 24. Uusi, iso kiitos viesteistänne!! Tuntuu niin kovin hienolta saada kannustusta ja tällaista kivaa palautetta ♥

  VastaaPoista
 25. Kauniita kuvia jälleen, kuten aina ennenkin! Kauneutta ja reippautta tähänkin vuoteen!

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...