tiistai 11. maaliskuuta 2014

Maalla, merellä ja metsästämässä

Koska en tee blogissa postauksia Mauro-koirastamme, ajattelin, että se ansaitsee oman sivunsa!


Jos koiruudet kiinnostavat, juttu löytyy yläpalkista klikkaamalla: 'Mauro-koira'. Tai täältä: klik.

Koiramaisin terveisin,


6 kommenttia:

 1. No minusta tulee kyllä Mauronkin sivujen fani. Ei olisi kyllä yhtään haitannut, että hän esiintyy välillä Villa Idurissa ihan kaikkien muidenkin postauksien joukossa. Oma suosikkini kautta blogiaikojen on se, kun hän alkoi pitää lampaita laumanaan, voi herranjestas, miten oli suloista. Vaan nythän on Hänellä sitten ihan oma tilansa. (En pääse ikinä varmasti irti siitä suloisesta mielikuvasta, kun lampailla kesti jotenkin hyväksyä tilanne, ja Mauro sen kuin yritti olla mahdollisimman huomaamatta osa heitä :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten ihana, kun muistat tuon jutun! Asetelma pysyi samana loppuun asti… lampaat hiukan varuillaan ja meidän "musta lammas" vaivihkaa aina asetteli itsensä laluman keskelle :) Täytyypä kai sitten sopivin ajoin annostella pikkuisen Mauron edesottamuksia päivityksissäkin.

   Poista
 2. Hei kiva ratkaisu! Itseäni ei koirat juurikaan kiinnosta, mutta blogi muuten. Tosin miksipä sitä ei välillä voi koirasta jotain postailla tällekin puolen. Mutta peukku silti tälle ;) söpö hän on silti!

  VastaaPoista
 3. Ihana Mauro! Itse ajattelen niin, että koirat kuuluvat elämääni siinä missä vanhan talon remppaaminen ja sisustaminenkin, joten saavat myös seikkailla postauksissa aina toisinaan jos (ja kun) kameran eteen onnistuvat peppunsa tunkemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä Mauro esiintyy jutuissa - joskin sivuosassa - juuri tuosta samaisesta syystä, että tunkee pitkän kuononsa aina sinne, missä tapahtuu :)

   Poista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...