tiistai 2. huhtikuuta 2013

Paluu kevääseen


Palasimme eilen pääsiäismatkalta Italian Garda-järveltä aurinkoiseen, lämpimään ja valoisaan koto-Suomeen. Loma oli rentouttava ja sporttinen, mutta sadetta piisasi vähän liikaa - lumiraja vain laskeutui vuorilla alaspäin. Kelit eivät olisi huonommat voineet olla. Tai no, olisivat voineet olla huonommat siinä mielessä, ettei olisi tuullut. Sateen lisäksi oli tosiaan myös tuulta, jolloin pojan purjehdukset ja Gardalla pääsiäisenä vuosittain järjestettävä maailman suurin Optimist meeting -purjehdusregatta vietiin onnistuneesti läpi. Maakravuille kylmä tuuli ei ehkä ollut niin toivottava, mutta melkeinpä kaikki olivatkin saapuneet tätä tapahtumaa varten paikalle. 

Maisemat ovat mahtavan kauniit surkeallakin säällä. Nautin täysin rinnoin niistä ja perheen kanssa lomailusta.


Muistuttelen vielä, että ihka ensimmäinen Villa Idur-arvonta päättyy aivan tuota pikaa (ks. edellinen postaus). Vielä ehdit osallistua! 

Kulkuyhteys saareen lienee poissa ollessamme katkennut jäiden alkaessa sulaa kovaa vauhtia. Hyvä niin, pian kaivetaan vene pressuista ja päästään huristelemaan sillä.

Aurinkoista ja keväistä arkiviikon alkua!


8 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja Garda niin ihana paikka, tänä kesänä emme ole Italiaan menossa, mutta ensi kesänä sitten taas pidempi keikka, voi että odotan sitä :)

  VastaaPoista
 2. Maisemat ovat kyllä upeat!

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa huhtikuun alkua, nyt vaan odotellaan jäiden lähtöä :))

  VastaaPoista
 4. Täällä Turun saaristossakin odotellaan kevätkelejä ja iloitaan jokaisesta pilkistävät hylkeen päästä lauttareitillä ja mustarastaasta syreenien alla. Kyllä se tästä!

  VastaaPoista
 5. Nostan kyllä hattua kaikille veneilijöille :). Itsestäni ei siihen puuhaan olisi.

  VastaaPoista
 6. Oi kun upeita kuvia!! Garda on hieno paikkaa, tahtoisin sinne uudestaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Nyt sulla on 115 lukijaa, tajusin vasta nyt liittyä, hidas ihminen ;D

   Poista
 7. Kiitos teille kaikille näistä kivoista kommenteista - aah, nettiongelmia on ollut viikon mittaan enkä ole päässyt kotiinpaluun jälkeen juuri netissä käymään.

  Ihanaa, kun aurinko paistaa ja kevät vihdoin tulee kohisten. Tänään arvoin palkintovoittajat - hehee pidän teitä vielä jännityksessä, mutta katsotaan, pääsenkö huomenna nettiin, joka nyt tökkii eikä ota kuvia vastaan. No, viimeistään viikonloppuna palailen tällä asialla!

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...