sunnuntai 2. lokakuuta 2022

Tuvan sisustusta

Tuntuu juhlalliselta, että kaikkien näiden vuosien jälkeen olen saanut asetella ensimmäiset matot ja kalusteet tupaan. Muistuttelen toki itselleni, että tuvassakin on vielä keskeneräisyyttä sähkötöiden, koristelistojen ja hellan ympäristön osalta, mutta en vain ole malttanut olla aloittamatta. 

Jugend-sohvan ja matot olen hankkinut vuosia sitten tupaa varten. Matot on kutonut kuvataiteilija Jukka Rusanen, jonka mattoja voi käydä ihailemassa instagram-tililtä @rusanen_rug. (Hänen maalauksensa vasta ihania ovatkin!) 

Ruokapöytää olen jo pitkään yrittänyt metsästää, mutta kun kohtuuhintaista sopivaa ei ole löytynyt, saa ruokapöydän virkaa toimittaa näin alkuun ylijäämäovesta ja pukkijaloista tehty lankkupöytä. Etsitään uusi pöytä ajan kanssa.

Esittelen samalla vastikään tekemiäni astiahankintoja. Käsintehty posliinikannu on muisto Orion-pennun noutoreissulta Krakovasta viime keväältä. Muut posliiniastiat puolestaan löytyivät vanhan tavaran liikkeestä juniorin uudesta kotikaupungista Hollannista, jossa kävimme kesällä järjestelemässä hänen asuntoaan. Kaikki sain pilkkahintaan ja oli kiva tehdä löytöjä juuri näistä paikoista esineiden muistoarvon vuoksi. 💙 


Jugendkaapin toimme jo aiemmin tänne kaupunkikodista, jonne se ei sopinut. Fasettihiotun ja kehystetyn peilin olen ostanut jostain - vaan en muista mistä, mutta takana näytti olevan hintalappu 20 €. Nyt kiittelin itseäni hankinnasta :). 


Asetin navetasta löytämäni puisen koristepalan kaapin päälle. Se sopi asetelmaan kuin nakuutettu. Olen yrittänyt miettiä, mistä tuo koristepala on peräisin, mutta tilalla ei sellaista kalustetta ainakaan enää ole, mistä se olisi irrotettu. Olkoot tuossa!


Iloisena,
18 kommenttia:

 1. Tuohan on ihan juhlan paikka kun pääsee aloittamaan sisustamista. Koristepalasesta tulee mieleen seinäkellon tai puusohvan koristeosa. Kaunis se on ja kiva kun pääsi esille. Jugendkaappi on kuin tilaan tehty, korkeuskin juuri sopiva listan alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! :). Koristepala on ehkä vähän liian paksu ja järeä seinäkelloon, mikä ei tietenkään kuvasta käy ilmi, mutta sohvan osa se voisi hyvinkin olla. Joo, olen iloinen, että kaappi löysi tiensä nyt ihan oikeaan paikkaan.

   Poista
 2. Ihanaa tekemistä nyt sinulla kaiken raatamisen jälkeen. Kaunista sinivaltoista ja puuta; ihan paras yhdistelmä. Matot ovat tosi kauniit. Oiskohan tuo puupala jonkin vanhan puusohvan selkänojan päällä ollut koriste?
  Mukavaa syksyn jatkumista sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, kyllä tätä on odotettu :) Kiitos, tykkään myös tosi paljon sinivalkoisen ja puun yhdistelmästä: raikasta ja vanhaa sopivassa suhteessa. Saatat olla oikeassa koristepalan suhteen, sohvassa se on voinut hyvin olla.

   Poista
 3. Ihana tunnelma!

  VastaaPoista
 4. Voi, miten mukavalta tuntuukaan, kun pääsee ensimmäisiä sisustusjuttuja asettelemaan paikoilleen. Tuota hetkeä on varmasti odotettu. Kaunista on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, arvaat oikein! Kaunis kiitos, kiitos kivasta kommentista :)

   Poista
 5. Voi miten kaunista ja raikasta! Voin hyvin kuvitella ilosi ja intosi päästä toteuttamaan upeita sisustusvisioitasi. Ihanaa ja inspiroivaa syksyn jatkoa ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kyllä, täällä ollaan kovin iloisissa tunnelmissa :). Samoin sinulle, Ansku!

   Poista
 6. Ihan täydellisen kaunista! ♥ Huokuu upeaa saaristotilan tunnelmaa.

  VastaaPoista
 7. Aivan superihanat matot. Jotenkin erityisen raikkaat vähän ryijymäiset kuosit ja väritys. Ja kauniit muistorikkaat astiat myös.
  Kuinka sitä osaa edes olla noin(kin) valmiissa tilassa :)

  Koristepalan mielikuvittelin sivustavedettävään puusänkyyn, joka päiväsaikaan toimi penkkinä. Muistelen nähneeni ihan identtisen oman mummani sänkyä koristamassa, mutta toki voi muisti pettääkin.

  Loistavaa lokakuuta Pilvi!

  VastaaPoista
 8. Todella kaunista!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi8.39

  Ihana sini-valkoinen väritys ja tunnelma niin raikas ja kodikas <3

  VastaaPoista
 10. Voi miten kaunista! Nuo matot ovat kyllä upeita. sinien on mun lempiväri ja tuollahan teillä sitä on :)

  VastaaPoista
 11. Juhlallista! Viihtyisää ja autereista!

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...