sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Juhannus ja hiljaisuusJuhannus vietettiin taas perinteisin menoin, mutta hieman pienemmällä porukalla kuin viime vuosina. Juhannusaaton ja päivän aikana käytiin läpi kaikki mahdolliset sääilmiöt. Merellä oli hirmuinen, puuskainen tuuli ja meidänkin poukamaan se osui aattona poikkeuksellisella tavalla. Onneksi sade lakkasi jo aikaisin iltapäivällä ja lipun noston aikoihin kuudelta ei enää sateesta ollut tietoakaan. Nostimme lipun Myrskyluodon maijan tahdittamana. Illallisen jälkeen tuulen tyynnyttyä kohtuulliseksi uskalsimme sytyttää kokon seuruetta lämmittämään. Tänä vuonna muu porukka lähti jo Juhannuspäivänä ja jäimme saareen Mikon ja Mauron kanssa kolmistaan. Rentoilimme ja nautimme kirkkaasta säästä. Rauhallinen Juhannus sopi minulle erittäin hyvin kiireisen kevään ja isojen yo-juhlavalmisteluiden jälkeen.Saunaa sulostuttamaan löytyi sentään yksi kaunis kukkiva juhannusruusun oksa. Suurin osa pensaista on jo kukkansa tiputtanut.   

Vielä viikko töitä ja yksi ulkomaanmatka, jonne saan juniorin kaveriksi, jipii. Ihka ensimmäistä kertaa tällainen järjestely, kun töitä ei ole matkalla tiedossa ihan aamusta iltaan. Tulee varmasti kiva reissu sen ansiosta!


22 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa viimeistä työviikkoa ja alkavaa lomaa :)

  VastaaPoista
 2. Juhannuskelit olivat tänä vuonna kyllä monipuoliset. Meillä juhannusta vietettiin poikkeuksellisesti miehen kanssa kaksin, mutta mukavissa merkeissä nuo päivät menivät kesäkodilla puuhaillessa. Saaristojuhannukset ovat kyllä niitä parhaita! Puhtia viimeiseen työviikkoon ennen lomien alkamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että juhannuksenvietto vähän vaihtelee, on minusta hyvä juttu. Ei pidä liikaa kangistua kaavoihin, joten nyt tuntui ihan kivalta tämä pienempikin porukka vaikka aina on ollut hauskaa :) Kiitos AnniK!

   Poista
 3. Postaus suorastaan tihkuu upeaa saaristojuhannuksen kauneutta! <3 <3 <3
  Voi ei, Myrskyluodon Maijan tahdittama lipunnosto tuohon hurmaavaan salkoon!
  Juuri kuuntelin telkkarista tänään silmät kiinni aivan mahtavan jousiorkesterin soittaman version ja olin aivan kananlihalla.
  Tuo meren tyrskähdys-kuvakin pistaa kappaleen soimaan päässäni. :)
  Hienot kokko-kuvatkin.
  Meillä maalla kukki myös jo viikko sitten ne kokonaiset 6 juhannusruusua tänä kesänä. Pistin viime syksynä suuren, ylikorkeaksi kasvaneen ruusupensaan radikaalisti poikki. Ei vielä tänä kesänä siitä suuttuneena tehnyt kukkia uusiin oksiinsa.
  Mukavaa juhannuksen jälkeistä sunnuntaita! <3
  Ja ihanaa reissua juniorin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Myrskyluodon Maijan kuunteleminen lipunnostossa oli tosiaan sään inspiroima idea ja käänsi juuri toivotulla tavalla koleat tyrskyt mielissämme ja ytimissämme tunteikkaaksi tunnelmaksi :).

   Olen myös ajatellut, että voisi leikata vähän noita vanhoja juhannusruusupuskia. Ne ovat aivan villiintyneessä tilassa eivätkä kuki kovin hyvin. Leikkuu edes kerran 30 vuodessa voisi auttaa! :D Hyvä kun vinkkasit, ne voikin ilmeisesti vielä tässä vaiheessa vuotta leikata.

   Kiitos, pidämme hauskaa matkalla!

   Poista
 4. Mukavaa reissua ja loman aloitusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Odottelenkin jo kovasti loman alkamista.

   Poista
 5. Sulla on selvästi tiedossa A-luokan matka seuran puolesta ja muutenkin. Toivottelen täältä mukavaa reissua, ja kuulostaa ihan siltä, että viimeinen lomaviikko ei ole mikään perinteinen "kituviikko". Kiitos siitä kuuluu varmaankin tälle hyvässä mielessä ihmeelliselle kesälle. Samat on fiilikset täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei ole luvassa kituviikko, mikä olis kyllä niin tyypillistä viimeiselle työviikolle, hah! Nautitaan jokaisesta auringonsäteestä, oli töitä tai ei!

   Poista
 6. Voi miten kaunista saaristolaistunnelmaa ♥
  Lipunnosto Myrskyluodon Maijan sävelten tahdittamana saisi ainakin minut takuuvarmasti liikuttumaan, kun jo pelkkä ajatus sai ihon kananlihalle :)
  Mukavaa reissua sinulle ja juniorille, sekä oikein ihanaa alkavaa lomaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Jotain hyvääkin siis säässä oli, kun keksimme soittaa tätä upeaa kappaletta ;).

   Kiitos, reissusta tulee tosi kiva!

   Poista
 7. Ihana tunnelma kuvissa! Hyvää viimeistä työviikkoa ja alkavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi, nyt odotellaan ansaittua lomaa!

   Poista
 8. Niin ihanat kuvat! <3

  VastaaPoista
 9. Onpa teillä upea lipputanko♥
  Oli kyllä todella isot säävaihtelut juhannuksena - en ole koskaan nähnyt myrskyn nouseva niin nopeasti kuin juhannusaattona ja kyllähän se aurinkokin helli juhlijoita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Ihan itte tein ja perheen miehet pystyttivät :).

   Ihanaa, kun aurinkoa ja kesää riittää!

   Poista
 10. Espoossakin oli jussina kaikkea mahdollista säätä - myös auringonpaistetta, mikä tuntui hiukan idempänä juhannusta viettäneiltä tutuilta jääneen puuttumaan. Hyvää reissua ja innokasta loman odotusta. Täällä vielä reilut 4 viikkoa lomaan, mutta päästäänpä kuittailemaan lomalta palailijoille jo ennen omaa lomaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä on tavallaan ihan kiva olla töissäkin, kun suurin osa muista on lomalla ja jotenkin tahti edes vähän leppoistuu. Minä pidän lomani kahdessa jaksossa ja tänä vuonna osan siten elo-syyskuun puolella. Kivaa, kun voi vähän venyttää myöhemmäksikin! Mukavia työpäiviä sinne!

   Poista
 11. Tunnelmallisia kuvia, ihana tuo lipputanko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tykkään siitä itsekin ja hyvin on toiminut jo kolme vuotta (muistaakseni)!

   Poista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...