maanantai 15. syyskuuta 2014

Aavistamatonta avuliaisuutta

Maailmassa kuulkaas on avuliaita ihmisiä. Nyt se on tullut todistettua, nimittäin Helinä blogista Höttiäisen höpötelmiä luki taannoisen postaukseni suunnattomasta mattotarpeestamme (lue: Räsymaton metsästys). Tuosta noin vain hän otti minuun yhteyttä ja kertoi, että tuntee erään matontekijän, joka voisi tehdä edullisesti kunnon maton minulle. Totta kai halusin tarttua tilaisuuteen.

Esitin toiveeni: sekavärinen, ohutraitainen ja raikkailla väriyhdistelmillä tehty räsymatto olisi juuri minua varten. Hinnan ollessa huokea päätin lopulta tilata ruokavajan lattialle kaksi pitkää mattoa.

Toissa viikolla matot saapuivat Matkahuoltoon ja Idurissa pääsin avaamaan paketit. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Matot ovat perinteiset, paksut ja laadukkaat, joten kaikki mattoja tarvitsevat vain Helinän juttusille, mars! Helinälle superiso kiitos siitä, että kommunikoit matontekijän suuntaan ja hoidit lähetyksen minulle. Olit tärkeänä linkkinä välissä takaamassa sen, että saan juuri sellaiset kuin toivoin.

Konsulttia pitää toki myös muistaa, joten tänään hankin pienen yllätyslahjan. Ehei, en voi paljastaa, mitä paketissa on, jos vaikka Helinä näkee postauksen. Lahja on yllätys :)


Ajatella, että blogista on tällaistakin hyötyä, että kun vähän avaa suunsa, niin apu löytyy uskomattomien ihanien lukijoiden joukosta. Vau, olen vaikuttunut! Nyt on hyvä syy kiitellä kaikkia muitakin lukijoita kommenteista ja kannustuksista, joiden avulla projektia on työstetty eteenpäin jo kohta kaksi vuotta! 

On ihan huippua, kun pysytte kuulolla,23 kommenttia:

 1. Olipas kivasti tehty. Ja todellakin kauniit matot.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi20.43

  Juuri minunkin makuisia nämä matot ja onnekkaana yhden sellaisen olen löytänyt, vaikka vanha onkin niin hyvässä kunnossakin,olen matosta niin onnellinen :D

  VastaaPoista
 3. Hienoa että sait apua matontekijän löytymiseen!

  VastaaPoista
 4. Kauniit matot ja ihanat värit!

  VastaaPoista
 5. Tekijällä on hyvä värisilmä ja voi miten mukavasti kohtasi tarve, toive ja tuotos. Ihanaa, että tällaisia ihmisiä löytyy :)

  VastaaPoista
 6. Ihania ja raikkaita mattoja! Tykkään tosi paljon räsymatoista ja niiden metsästystä onkin edessä tulevaan kotiimme..

  VastaaPoista
 7. Kauniita, oikein kunnon vanhan ajan räsymattoja - ja hieno ele Helinältä!
  Upeita syyssäitä meille kaikille!

  VastaaPoista
 8. Blogistania on oma ihana ihmeellinen maailmansa :) (MOT)
  Ja vallan kauniit matot olet kyllä saanut!

  VastaaPoista
 9. Ihana tarina ja upeat matot!

  VastaaPoista
 10. Kauniit perinteiset matot, ja varmasti nostavat hymyn huulille aina, kun niihin liittyy näin ihana tarina!

  VastaaPoista
 11. No voi sinnuu!!! :) Mitäs tähän nyt sanoisi. Melkein tuli tippa linssiin. <3 On ihanaa että olet tyytyväinen mattoihin. Kerron myös matontekijälle ajatuksesi kun näen häntä. Olihan tämä tämmöinen erilainen ja mieleenpainuva kokemus, kokeilla kasata ns tekstistä oikea matto! Olen iloinen puolestasi ja toivottavasti matot lämmittävät mieltäsi pitkään Idurissa.

  VastaaPoista
 12. Kauniita mattoja!

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana juttu ja kauniit matot!

  Tuli mieleen se pakahduttavan kiitollisuuden, onnen ja ihmettelyn aiheuttanut mysteeripaketti, jonka sain viime vuonna yhdeltä blogin lukijalta; se sisälsi villasukat meille molemmille. Viime syksynä, kun murehdin kipsikättäni kutoi bloggaaja-kollega minulle vielä lohtusukat ja lähetti postissa. Maailma on joskus ihmeellinen ja sydämellinen paikka!

  VastaaPoista
 14. Täällä on kyllä tosiaan ihan uskomattoman ihania ihmisiä (enkä nyt siis tarkoittanut, että täällätäällä, vaan blogistaniassa :D)). Jotenkin semmonen yhtäköyttäyhdistys, ettei paremmasta väliä.

  Ja hienot matot sait! Ja matontekijä tehtävää :). Kaikilla hyvä mieli siis. Helinällä varmasti myös.

  VastaaPoista
 15. Olipa kiva lukea teidän kaikkien kommentteja ja huomaan, että avuliaisuutta on paljon ilmassa. Aikamoinen Yhtäköyttä-yhdistys tosiaan tämä blogimaailma :). Se on hyvä!

  VastaaPoista
 16. Voi miten hieno ele auttajalta ja miten sopiva mattoavun lopputulos!

  VastaaPoista
 17. Aivan upeet matot <3

  Ja miten hyvältä tuntuu, että on tuollaisia ihmisiä :)

  VastaaPoista
 18. Onpa kauniit matot! Ei mitään kiireellä roiskaistun näköisiä :) Ja voi miten kiitollista, että maailmasta löytyy tällaista hyvyyttä ja hienoja ihmisiä <3

  VastaaPoista
 19. Ihanat matot ja niiden tarina! Blogiystävyys kantaa! Syysiloja! Tuija

  VastaaPoista
 20. Ihanat värit matossa! Räsymatot on ihan parhaita :)

  VastaaPoista
 21. Helinä on juuri tuollainen, aina! Niin kauniit matot Iduriin! Kuin piste i:n päälle!

  Ps. meilläkin on pari helinöityä mattoa. Ne tosin on käytettyjä, mutta niin vaan helinä nekin hommasi kun oli kohdalle osunut juuri sopivat <3

  VastaaPoista
 22. Kiitos ♥. Oikein harmittaa, kun piti vielä laittaa matot talvisäilöön, kun ruokavajan lattian rakentamista ei ole ehditty vielä aloitella. Ehkä keväällä sitten pääsen levittelemään matot paikoilleen!

  VastaaPoista
 23. Ihanat matot. Juuri tuollaisia haeskelen. Miten saisin yhteyden kutojaan? Piikupikkuinen@gmail.com

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...