lauantai 28. syyskuuta 2013

Syntymäpäivän saalis ja arvontavoitot

Eilen otimme töistä vapaata ja lähdimme (sattumaa kylläkin) blogin 1-v-päivänä Iduriin hommiin. Huomenna tulee myös kuluneeksi vuosi siitä, kun teimme ensimmäisen työpäivämme tilalla. Jos kurkkaatte tästä klik, miltä meillä silloin näytti ja millä mielellä sitä oltiin, niin voihan hyvät hyssykät, miten sitä huomaakaan, että onhan tässä saatu yhtä jos toista aikaan vuodessa. Jo pelkkä pihapiirin raivaus ja normaali käyttö on muuttanut näkymää ihan huikeasti. Ja nyt tämä paikka on tullut meille jo niin omaksi.

Mikko ja Mauro ovat yrittäneet useaan otteeseen sorsastuskauden alettua vaania töiden lomassa saalista. No, eilen - nähtävästi blogin syntymäpäivän kunniaksi - saimme syntymäpäivälahjan :) Aloitimme jo eilen illalla paistin haudutuksen, joten tänään taitaa olla luvassa oikein juhla-ateria.


Mauro ja Isokoskelo-merilintu, jonka metsästysaika on alkanut 1.9.

Ja sitten 1-vuotisarvonnan voitonjakoon!! Jotenkin ajattelin, että se, että kukin perustelee tarpeensa, olisi  minulle helppo tapa jakaa muutamat tavarat eteenpäin, mutta toisinpa kävi. 

Tai no, yksi oli helppo: 

onnittelut Siilille ihanasta, hellyttävästä perustelusta, kuinka hän sijaisi vaaleanpunaiset lakanat juuri koulunsa aloittaneen tyttärensä huoneeseen. 

Paitsi että Siili vakuutti minut tällä ihanalla ajatuksellaan, oli valinta myös siksi helppo, että muut eivät tästä edes kilvoitelleet. Hauskaa! Laitapa Siili postiosoitteesi minulle sähköpostiini: pilvi.villaidur(at)gmail.com

Ihan jokaikinen arvontaan jätetty kommentti liikautti minua. Teillä osallistujilla oli aivan mahtavan upeat ja koskettavat perustelut. Luin ne tosi monta kertaa ja olisin halunnut jakaa verkkokellukkeet ja muut jutut monelle :). Minua kosketti myös se, että periaatteessa tämä arvoton tavara kiinnosti - se osoittaa, ettei välttämättä tarvita kultaa ja kimallusta... Kiitos myös ihanista sanoistanne kaikille teille, jotka jätitte viestin, vaikkette osallistuneet arvontaan!

Voittajilla oli mielestäni todella aito tarve haluamalleen asialle sekä sellainen tarkoitus, että se vain jotenkin erityisesti minua tässä kohtaa kosketti. 

Emalivadin annan Anni P:lle!

Pidemmän lankun lähetän Annukalle!

Pienen kylttimäisen puun ansaitsee ehdottomasti mummeli!

ja

Verkkokellukkeet... voih, miten tämän halutuimman asian nyt ratkaisisi niin monen hyvän perustelun kesken... voih, eih... 

kyllä ne menevät ihan pakosti Saariston kasvatille! Näistä aiottu lahjaideasi rakkaimmallesi tuntui niin tärkeältä, etten vain VOI jättää sinua enää ilman verkkokellukkeita :) 

Onnittelut kaikille ja lähettäkää osoitteenne sähköpostiiini pilvi.villaidur(at)gmail.com. Muistakaa mainita myös nimimerkkinne, niin tiedän, mistä lähetyksestä on kyse. 


Aurinkoa ja lämpöä lauantaihin,



26 kommenttia:

  1. Palasin ajassa tuon vuoden takaiseen postaukseen. Kyllä, olette saaneet paljon aikaiseksi. Ihan hurjasti! Mun mielestä on hyvä välillä ihan itsekin katsoa omia postauksiaan aikajanana, jotta huomaa, miten paljon on muutosta syntynyt. Se kannustaa ja innostaa jatkamaan.

    Lämpimät onnittelut kaikille voittajille. Hyvin olit, Pilvi, jaon tehnyt. Erityisen iloinen olen kellukkeiden uudesta osoitteesta. Saariston kasvatti on juuri löytänyt oman talon ja heillä on yhteinen remontti alkamassa. Siinä sen toisen osapuolen lahjominen yllärillä ilahduttaa taatusti arjen haasteiden ja remppapuuhien kanssa ahertavaa. Erinomaisen onnistunut jako kaikin puolin.

    Ja onnea 1v Idurin blogille! Muistan, miten mielettömän iloiseksi aikoinaan tulin kun löysin blogisi Saaristohuvilan Tarun blogin kautta. Luin kaiken alusta loppuun saakka ja olisin voinut lukea lisää vaikka aamuun saakka! Tunne ei ole ainakaan laantunut tässä matkan varrella. Uusia päivityksiä jopa odottaa ja aina teillä on jotain mielenkiintoista katsottavaa.

    Kiitos siis, Pilvi, hyvästä blogista ja onnea matkaan Idurin tuleville vuosille kohti vanhaa loistoaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että! KIITOS! En olisi ikinä uskonut blogia aloittaessani, että joku voisi ajatella siitä näin. Tuntuu kyllä todella hienolta. On ollut hirmu palkitsevaa kertoilla ja kirjailla tekemisiämme tänne, kun on tällaisia mukana seuraajia!

      Poista
  2. Johanna tuossa jo sanoikin kaiken oleellisen :)
    Minä vaan onnittelen ihanaa blogia sekä arvonnan voittajia - hyvät oli perustelut niin heillä kuin sinullakin!
    Ahkeraa, suloista viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No johan nyt, kiitos Pepi!! On olllut ahkera viikonloppu: taas yksi ihana sellainen :)

      Poista
    2. Heitinpä muuten sua haastella....

      Poista
  3. Jeeeeee :). Kiitoskiitoskiitos Pilvi !!. Tulin tosi iloiseksi. Ja onnea muille onnekkaille voittajille myös :).

    Blogisi on kiva ja erilainen ja tykkään käydä lukemassa teidän perheen (ja hassujen lampaiden :)) elämästä siellä (mun mielestä pelottavan) meren äärellä. Ja todellakin nostan hattua kaikelle sille, mitä olette saaneet ja tulette vielä saamaan aikaiseksi.

    Ja Onnea vielä uudelleen 1-vuotissynttäreitten johdostakin. Toivottavasti saadaan käydä täällä lukemassa vielä monta lisävuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, kiva, että ilostuit!

      Pitää kai jatkossa kirjoittaa myös sellaisia oikein hirrrmuisia merijuttuja iloksesi ;))

      Uskon, että tästä tulee väistämättäkin aika monen vuoden juttu - koska työmaamme on sellainen. Kummasti blogin pitäminen kannattelee ja jäsentää omia ajatuksia. Ja kyllä se (ja te lukijat) myös innostaa tarttumaan aina seuraavaan nurkkaan käsiksi!

      Poista
  4. Onnea yksivuotiaalle;) Blogisi on ollut suuri ilonaihe ja täällä on aina niin mukava käydä!! Blogissa viihtymisellä on suuri painoarvo sillä, että sen takaa välittyy lämmin ja ystävällinen persoona;)
    Ja eikö ole mukava vaihe vanha paikan laitossa se, kun se tosiaan alkaa tuntumaan omalta, kun sitä on laittanut pikkuhiljaa koko sielullaan...
    Edellisen postauksen peltisistä verkkopainoista tuli mieleen, voiko niistä tehdä rautalangalla sitoen ulos tuulessa heiluvan mobilen? Tai jos ei tuulessa heiluvaa mobilea, niin pelkän sellaiselta näyttävän koristeen? Upeita painoja ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, meinaankos jo mennä ihan sanattomaksi ♥ Kiitos sanoistasi!

      Ihme kyllä paikkamme alkoi tuntua elämää suuremmin omalta jo ihan parin viikon sisällä, mutta kaiken tekemisen jälkeen onhan se niin, että kiinnittyminen vain syvenee entisestään hyvällä tavalla.

      Hyvä idea tuo mobile. Meillä on niin älyttömän hiljaista, että tuulessa heiluvista peltipaloista kuuluva vaimea kalkatus voisi ollakin aika kiva!

      Poista
  5. Oli sulla kyllä vaikea valinta, varsinkin kellukkeiden suhteen :) Mutta oikeille voittajille meni, onnea kaikille!

    Tämä arvonta on kyllä ollut ihan paras mihin olen ikinä törmännyt, palkinnot oli omaperäisiä ja sellaisia mitä ei kaupassa tule vastaan. On myös ihana lukea muiden vastauksia :) Jos vaan joskus vielä arvontoja järjestät, tee ihmeessä samanlainen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hauska kuulla ja joo, itsekin oikein uppouduin noihin vastauksiin, jotka olivatkin monessa tapauksessa oikein kunnon kertomuksia.

      Pidin itsekin tästä tavasta jakaa arvontavoitot, joten varmasti toistan idean myöhemminkin! Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!

      Poista
  6. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Täällä sun blogissa on kuin ihan eri maailmassa :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos Ani, kiva, että piipahdat välillä täällä ja viihdyt :) Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
  8. Onnea yksivuotiaalle! Ja onnea voittajille! Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva, kun jätit kommentin - kävin heti katsomassa mielenkiintoista blogiasi!

      Poista
  9. Onnea yksivuotiaalle. On ihana käydä katsomassa kuulumisia, usein ajattelen, että tulisipa enemmän juttuja ja kuvia. Kiitos mahdollisuudesta matkaan saaristotilan pelastamisen seuraamiseen !!!(olipa monimutkaisesti sanottu ). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hee, ymmärsin kyllä :) No kiva kuulla, ettei tunnu ainakaan siltä, että vyöryttäisin päivityksiä liian kovalla tahdilla ;)

      Poista
  10. Onnea!!♥

    On kiva, että itselle tarpeeton tavara, voi olla toiselle hyvinkin mukava ja tarpeellinen, kierrätystä parhaimmillaan...:) Ihana idea sinulla tästä!:)

    Suloista sunnuntaita sinulle!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurikiitos sinulle onnitteluista!!

      Poista
  11. Ihana yllätys, laitoin osoitteeni matkaan :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiva, laitan lähetyksen viikolla tulemaan!

      Poista
  12. Oijoijoijoi! Kunhan olohuoneen seinäremontti on valmis, on pakko alkaa tämän projektin kimppuun! Toivottavasti joululahjaksi ehtisin työn tehdä valmiiksi!!! Ihanaa! Nyt pitää aloittaa lopulliset visioinnit!

    VastaaPoista
  13. Onnittelut täältäkin kauniin, tunnelmallisen ja kivojen juttujen blogille! Ihanaa että olet kaiken ahertamisen keskellä jaksanut päivittää vielä tätä blogiakin meidän lukijoiden iloksi - kiitos siitä :)

    VastaaPoista
  14. Voi kiitos tuosta voittamastani ihanuudesta! Laitoin osoitettani sähköpostiin, mutta ei millään meinannut ottaa sitä. Toki vaihdoin tuon at merkin @ ksi. Gmailini ei hyväksynyt mutta luukku sitten ei ainakaan palauttanut sitä, tuliko sitten perille?

    VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...