perjantai 9. marraskuuta 2012

Kynttilänjalan muodonmuutos


Villa Idur sai tunnustuksen blogista Elämän pieniä ohdakkeita. TUHANNESTI KIITOS! Itse annan tunnustuksen eteenpäin blogille, jonka upeita löytöjä olen ihaillut. Tunnustuksen saajan kerron tuonnempana.

Sen innoittamana esittelen kuitenkin pari viikkoa sitten tekemäni hyvin vaatimattoman  vanhantavaranlöytöni, taotun kynttilänjalan, joka oli raskaan oloinen, tumma ja ankea, mutta muodoiltaan kaunis. Kahden euron kynttilänjalka koki pienen muodonmuutoksen, kun maalasin sen neljään kertaan valkoisella metallimaalilla. Hioin kynttilänjalan ennen maalausta sekä maalausten välillä ja vielä viimeisen maalauksen jälkeen aivan kevyesti. Hiomisen ansiosta se ei näytä niin puunatulta. Jonkun mielestäsi se olisi ollut ehkä kaunis alkuperäisenäkin, mutta luulen, että itselläni on sille enemmän käyttöä vaaleana. Voi olla, että hion alkuperäistä metallia vielä myöhemmin hieman lisää esille. Sivuhuomautuksena mainittakoon, että kuvat on otettu kotoa, ei Villa Idurissa.
Alla tunnustukseen liittyvät kysymykset vastauksineen:1. Elämäsi parhain saavutus?
Omien lasten myötä olen alkanut ymmärtää elämänmittaisen projektin itsensä "kasvattamisesta". Täydellisyyttä ei voi saavuttaa, joten tässä projektissa ei loppua näy!

2. Kolme tärkeintä asiaa elämässäsi?
No tietysti aviomieheni, ensimmäinen ja toinen lapseni : )

3. Minkä näistä kaupungeista valitsisit matkakohteeksesi: Pariisi, Rooma, Lontoo vai New York?
Roomaan ei voi mennä liian usein. 

4. Lempi liikuntamuotosi, kirjailijasi, musiikkisi ja taiteilijasi?
Tennis, Umberto Eco, retrotyylinen progee pop, nykytaiteen puolelta yksi suosikki on mielenkiintosia maailmoja loihtiva kuvataiteilija Hannaleena Heiska, vanhemman taiteen puolelta taas omaleimainen ja monessa mielessä yhä tänä päivänä ilmaisultaan tuore Francisco de Goya.

5. Harrastuksesi?
Villa Idur
Laitan tunnustuksen eteenpäin blogille, jonka kirjoittaja tekee uskomattomia ja kauniita löytöjä ja kirjoittaa siinä sivussa hauskalla otteella: Ihanasti kotona -blogi löytyy täältä:
http://sofiantupa.blogspot.fi/


Uskomattoman mukavaa viikonloppua!
9 kommenttia:

 1. Kynttilänjalka on valkoisena oikein kaunis. Onnea tunnustuksesta. Voin täysin jakaa tuon kommenttisi elämäsi parhaaseen saavutukseen...lasten kasvatus on todella myös itsensä kasvattamista. Mukavaa viikonloppua :).

  VastaaPoista
 2. Teit tosiaan hyvää työtä kynttilänjalan kanssa. Teilläkin on näköjään tuo kodin sisustyyli vähän vähemmän saaristolaisromanttinen ;)Olen omalta kohdaltani todennut, että elämä on joskus hankalaa, kun on mieltynyt moneen sisustustyyliin ja kodin kanssa on tehty kuitenkin tietty linjaus ;) Olisi ihana toteuttaa jotain toista suosikkityyliä esim. mökillä.

  VastaaPoista
 3. Huomenta ja kiitokset molemmille!
  Niinpä Merenneito, kotona vallitsee moderni tyyli, saaressa nyt sitten varmaan jotain toista, mutta siitä ei vielä ihan tiedä - mukavalta tuntuu kuitenkin saada suunnitella taas jotain ihan puhtaalta pöydältä. Ei tämä kynttilänjalkakaan ihan meille kotiin istu, joten sitä odottaa venereissu keväällä.

  Mukvaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos, olen otettu tunnustuksestasi!! Jatkan sitä eteenpäin piakkoin.
  Saitpa tehtyä upean kynttilänjalan, näin sitä saa kaikkea kivaa aikaiseksi kun vain ottaa rohkeasti maalit ja hiomapaperit esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä - blogistasi tulee hyvälle mielelle.

   Poista
 5. Ihana kynttiläjalka tuli tuosta! Upea!

  Pidän kovasti myös blogisi teksti fontista, ihana - tuollai kelttiläistyylinen - cool!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!
   Pidän itsekin tästä fontista, vähän historialliseen vivahtava, mutta kuitenkin cool - sinäpä sen sanoit!

   Poista
 6. Onpa kynttilänjalassa kaunis muoto. Mukavaa isänpäivän iltaa teille!

  VastaaPoista
 7. Kiitos samoin sinne! Täällä käsillä onkin pian päivällinen, joten mukava jatkuu onneksi iltaan asti.

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...