sunnuntai 21. lokakuuta 2018

🍁 Ruska 🍂



Syksy on tullut yhÀ vahvemmin lempivuodenajakseni - jos vain ei sada tauotta. Nyt, kun tuo talokin on ulkopuolelta valmis, voi keskittyÀ vÀlillÀ nauttimaan ympÀristöstÀ. SyksyllÀ pitÀÀ vain osata katsoa ympÀrilleen, olla ulkona mahdollisimman paljon, sienestÀÀ, puuhata pihalla ja pukeutua oikealla tavalla.

Mauro tÀytti 10 v. Vietimme sen kunniaksi viikonlopun juuri noin kuin yllÀ luettelin, sillÀ sitÀ sekin aina haluaa. Mauro ei lÀhde yksinÀÀn pihapiiristÀ pois, mutta auta armias, jos mennÀÀn metsÀÀn, se ravaa sielÀ kieli vyön alla siksakkia. Ja pihalla parasta on, jos joku on ylhÀÀllÀ talolla ja joku muu alhaalla, jolloin voi juosta tÀtÀ vÀliÀ. Viikolla sitten taas nukutaan!










Huomasin tĂ€nÀÀn, ettĂ€ vĂ€rikkĂ€in ruska alkaa saaristossa taittua, mutta ah, hetken se oli niin kaunis! 

Huokailee,




27 kommenttia:

  1. Tarkkailin tÀnÀ vuonna ehkÀ entistÀ tarkemmin noita syksyn lehtien sÀvyjÀ, joita saaristo tarjoaa. MeillÀ pÀin on tosi vÀhÀn vaahteroita tai pihjajia, jotka tarjoavat kauniita punaisen sÀvyjÀ. Mutta enemmÀnkin keltaisia sÀvyjÀ on ollut rannassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama tÀÀllÀ, vai olikohan ruska tÀnÀ vuonna jotenkin erityisen kaunis..? Pihlaja tulee myös kauniin punaiseksi, meillÀ ne vÀrjÀÀvÀt pihan upeasti keltaisen kaverina :)

      Poista
  2. Onnea Maurolle! Voin hyvin kuvitella sen juoksemassa rakennusten vÀliÀ. MeillÀ oli aikoinaan kultainenoutaja joka innostuessaan juoksi kahdeksikkoja hullun lailla.
    Ihana syksy on ollut tÀnÀ vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On kyllÀ ollut ihana syksy ja jotenkin koirakin ollut extrapirteÀnÀ siitÀ :)

      Poista
  3. Koiran onnenpÀivÀt kun saa vapaana ulkona kirmata. Kaunis syksy ollut kyllÀ, ei moittimista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NÀin on, hauska seurata sitÀ, kun se nauttii ja itse tietysti aivan samoin ulkona olosta ja kaikesta tekemisestÀ!

      Poista
  4. Kuulostaa rennolta mökkiviikonlopulta. MikÀs se on metsÀssÀ kirmailla, ihan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KyllÀ oli rento viikonloppu ja siinÀ samassa tuli tehtyÀ pihahommia ja kerÀttyÀ mukava sienisaalis.

      Poista
  5. On ollut kyllÀ todella kaunis syksy ja luulen ettÀ nyt ulkona alkaa tuulla siihen malliin ettÀ viimeisetkin vÀrilÀiskÀt liitÀvÀt vauhdilla maahan. SyksyhÀn vielÀ jatkuu vaikka lehdet putoavatkin....kuten mainitsit "pitÀÀ vain osata katsoa ympÀrilleen". LÀmpimin ajatuksin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, juuri tÀnÀÀn tuuli vÀhÀn enemmÀn ja tietystihÀn siinÀ lehdet tipahtelivat vauhdilla puista. Kohta on kaikki karua ja paljasta, mutta omalla tavallaan kaunista on sekin. Luonnossa on onneksi aina jotain ihailtavaa, kun siellÀ liikkuu!

      Poista
  6. Maagisen kaunis tunnelma tuossa ensimmÀisessÀ kuvassa.Ja ihanaa oli nÀhdÀ pihapiiriÀnne Idurissa hiukan eri tahoilta.
    NĂ€en sieluni silmin Mauron ravaamassa pitkillĂ€ jaloillaan.😊
    Paljon onnea kaverille!♡
    Ulkona oleminen on nĂ€issĂ€ sateettomissa syksypĂ€ivissĂ€ parasta,tÀÀllĂ€ minĂ€kin maalla olen sienimetsĂ€ssĂ€ ja pihahommissa ollut aamuista iltoihin jo usean pĂ€ivĂ€n ajan ja viihtynyt ja nukkunut hyvin raikkaan sÀÀn myrkytyksestĂ€.😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! ItsestÀ tuntuu, ettÀ joka nurkka on moneen kertaan kuvattu ja nÀytetty, mutta kuvaamiseen inspiroi juurikin tÀmÀ mahtava vÀrimaailma luonnossa. Ja tÀnÀÀnkin oli upea aurinko! Aivan sama kokemus minulla: ulkona kun puuhaa koko pÀivÀn, uni syvenee kummasti. Viime yönÀkin taisin nukkua kokonaiset 9 tuntia! Mauro kiittÀÀ onnitteluista :)

      Poista
  7. Todella nautittavan kauniita kuvia.

    VastaaPoista
  8. Onnittelurapsutukset Maurolle! Ihana tunnelma kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rapsutukset vÀlitetty - kiitos :)

      Poista
  9. Paljon onnea komealle Maurolle ❤
    Upeita kuvia olet ottanut! Voisinpa melkein vÀittÀÀ ettÀ tÀmÀn syksyn ruska on ollut erityisen vÀrikÀs, ja nÀyttÀÀ kuin matalalta paistavan auringon sÀteet saisivat lehdet loistamaan vielÀ entistÀkin kirkkaamman keltaisina.
    TÀmÀ on ollut ihan erityisen ihanaa ja piristÀvÀÀ aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllÀ ollut upeaa tarkkailla luonnon vÀrimaailmaa! Kiitos onnitteluista!!

      Poista
  10. Lasten syntymien (kummatkin syntyneet syksyllĂ€) jĂ€lkeen minĂ€kin tykĂ€styin syksyyn; sitĂ€ ennen en oikein sietĂ€nyt koko vuodenaikaa. Torppa toi syksyn vielĂ€ lĂ€hemmĂ€ksi sydĂ€ntĂ€, kuten oikeastaan kaikki vuodenajat. Kaupungissa vuodenajat jotenkin latistuvat; luonnon ÀÀrellĂ€ ja varsinkin sen keskellĂ€ elĂ€essĂ€ ne tulevat jo niin konkreettisesti lĂ€helle ❤️ TĂ€mĂ€ syksy on ollut kyllĂ€ ruskan ja sĂ€iden osalta mahtava! Onnea Maurolle; koiralle jo suuri ja kunnioitettava ikĂ€!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökohtaiset kokemukset totta vie kiinnittÀvÀt ihan eri tavalla tiettyyn ajankohtaan. Minulla kirpeÀ syksy assosioituu siihen tunteeseen, kun ostimme tÀmÀn tilan. Nyt odotankin jo sitÀ kirpeÀÀ syksyÀ kaiken lÀmmön jÀlkeen! :)

      Poista
  11. Mukava, ettÀ olette pÀÀsseet jo niin pitkÀlle kunnostustöissÀ, ettÀ voitte nautiskella ulkona! TÀÀllÀpÀin on ruskasta enÀÀ pikkurippeitÀ jÀljellÀ. Kauniin vÀrikÀs se olikin tÀnÀ vuonna. Onnea Maurolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, se on aivan ihanaa, ettÀ voidaan, ja tietty tehdÀ pikku puuhia siinÀ sivussa! Kiitos!

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Ihana syksy, kun mahdollistaa vÀrikkÀÀt kuvat ;)

      Poista
  13. Voi onnitteluhalit tÀÀltĂ€ ♥ Maurolle ♥
    TeillÀ vielÀ mökkikausi jatkuu - ihanaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jatkuu jatkuu totta kai :)

      Poista

Kiva, kun jÀtit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...