sunnuntai 21. lokakuuta 2018

ūüćĀ Ruska ūüćā



Syksy on tullut yhä vahvemmin lempivuodenajakseni - jos vain ei sada tauotta. Nyt, kun tuo talokin on ulkopuolelta valmis, voi keskittyä välillä nauttimaan ympäristöstä. Syksyllä pitää vain osata katsoa ympärilleen, olla ulkona mahdollisimman paljon, sienestää, puuhata pihalla ja pukeutua oikealla tavalla.

Mauro täytti 10 v. Vietimme sen kunniaksi viikonlopun juuri noin kuin yllä luettelin, sillä sitä sekin aina haluaa. Mauro ei lähde yksinään pihapiiristä pois, mutta auta armias, jos mennään metsään, se ravaa sielä kieli vyön alla siksakkia. Ja pihalla parasta on, jos joku on ylhäällä talolla ja joku muu alhaalla, jolloin voi juosta tätä väliä. Viikolla sitten taas nukutaan!










Huomasin t√§n√§√§n, ett√§ v√§rikk√§in ruska alkaa saaristossa taittua, mutta ah, hetken se oli niin kaunis! 

Huokailee,




28 kommenttia:

 1. Tarkkailin tänä vuonna ehkä entistä tarkemmin noita syksyn lehtien sävyjä, joita saaristo tarjoaa. Meillä päin on tosi vähän vaahteroita tai pihjajia, jotka tarjoavat kauniita punaisen sävyjä. Mutta enemmänkin keltaisia sävyjä on ollut rannassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, vai olikohan ruska tänä vuonna jotenkin erityisen kaunis..? Pihlaja tulee myös kauniin punaiseksi, meillä ne värjäävät pihan upeasti keltaisen kaverina :)

   Poista
 2. Onnea Maurolle! Voin hyvin kuvitella sen juoksemassa rakennusten väliä. Meillä oli aikoinaan kultainenoutaja joka innostuessaan juoksi kahdeksikkoja hullun lailla.
  Ihana syksy on ollut tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä ollut ihana syksy ja jotenkin koirakin ollut extrapirteänä siitä :)

   Poista
 3. Koiran onnenpäivät kun saa vapaana ulkona kirmata. Kaunis syksy ollut kyllä, ei moittimista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, hauska seurata sitä, kun se nauttii ja itse tietysti aivan samoin ulkona olosta ja kaikesta tekemisestä!

   Poista
 4. Kuulostaa rennolta mökkiviikonlopulta. Mikäs se on metsässä kirmailla, ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli rento viikonloppu ja siinä samassa tuli tehtyä pihahommia ja kerättyä mukava sienisaalis.

   Poista
 5. On ollut kyllä todella kaunis syksy ja luulen että nyt ulkona alkaa tuulla siihen malliin että viimeisetkin väriläiskät liitävät vauhdilla maahan. Syksyhän vielä jatkuu vaikka lehdet putoavatkin....kuten mainitsit "pitää vain osata katsoa ympärilleen". Lämpimin ajatuksin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, juuri tänään tuuli vähän enemmän ja tietystihän siinä lehdet tipahtelivat vauhdilla puista. Kohta on kaikki karua ja paljasta, mutta omalla tavallaan kaunista on sekin. Luonnossa on onneksi aina jotain ihailtavaa, kun siellä liikkuu!

   Poista
 6. Maagisen kaunis tunnelma tuossa ensimmäisessä kuvassa.Ja ihanaa oli nähdä pihapiiriänne Idurissa hiukan eri tahoilta.
  N√§en sieluni silmin Mauron ravaamassa pitkill√§ jaloillaan.ūüėä
  Paljon onnea kaverille!♡
  Ulkona oleminen on n√§iss√§ sateettomissa syksyp√§iviss√§ parasta,t√§√§ll√§ min√§kin maalla olen sienimets√§ss√§ ja pihahommissa ollut aamuista iltoihin jo usean p√§iv√§n ajan ja viihtynyt ja nukkunut hyvin raikkaan s√§√§n myrkytyksest√§.ūüėä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Itsestä tuntuu, että joka nurkka on moneen kertaan kuvattu ja näytetty, mutta kuvaamiseen inspiroi juurikin tämä mahtava värimaailma luonnossa. Ja tänäänkin oli upea aurinko! Aivan sama kokemus minulla: ulkona kun puuhaa koko päivän, uni syvenee kummasti. Viime yönäkin taisin nukkua kokonaiset 9 tuntia! Mauro kiittää onnitteluista :)

   Poista
 7. Todella nautittavan kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 8. Onnittelurapsutukset Maurolle! Ihana tunnelma kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapsutukset välitetty - kiitos :)

   Poista
 9. Paljon onnea komealle Maurolle ❤
  Upeita kuvia olet ottanut! Voisinpa melkein väittää että tämän syksyn ruska on ollut erityisen värikäs, ja näyttää kuin matalalta paistavan auringon säteet saisivat lehdet loistamaan vielä entistäkin kirkkaamman keltaisina.
  Tämä on ollut ihan erityisen ihanaa ja piristävää aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut upeaa tarkkailla luonnon värimaailmaa! Kiitos onnitteluista!!

   Poista
 10. Lasten syntymien (kummatkin syntyneet syksyll√§) j√§lkeen min√§kin tyk√§styin syksyyn; sit√§ ennen en oikein siet√§nyt koko vuodenaikaa. Torppa toi syksyn viel√§ l√§hemm√§ksi syd√§nt√§, kuten oikeastaan kaikki vuodenajat. Kaupungissa vuodenajat jotenkin latistuvat; luonnon √§√§rell√§ ja varsinkin sen keskell√§ el√§ess√§ ne tulevat jo niin konkreettisesti l√§helle ❤️ T√§m√§ syksy on ollut kyll√§ ruskan ja s√§iden osalta mahtava! Onnea Maurolle; koiralle jo suuri ja kunnioitettava ik√§!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökohtaiset kokemukset totta vie kiinnittävät ihan eri tavalla tiettyyn ajankohtaan. Minulla kirpeä syksy assosioituu siihen tunteeseen, kun ostimme tämän tilan. Nyt odotankin jo sitä kirpeää syksyä kaiken lämmön jälkeen! :)

   Poista
 11. Mukava, että olette päässeet jo niin pitkälle kunnostustöissä, että voitte nautiskella ulkona! Täälläpäin on ruskasta enää pikkurippeitä jäljellä. Kauniin värikäs se olikin tänä vuonna. Onnea Maurolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, se on aivan ihanaa, että voidaan, ja tietty tehdä pikku puuhia siinä sivussa! Kiitos!

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Ihana syksy, kun mahdollistaa värikkäät kuvat ;)

   Poista
 13. Voi onnitteluhalit t√§√§lt√§ ♥ Maurolle ♥
  Teillä vielä mökkikausi jatkuu - ihanaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jatkuu jatkuu totta kai :)

   Poista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...