torstai 16. toukokuuta 2013

Ratkaiseva rajamerkki

Viime viikonloppuna etsiskeltiin muiden töiden lomassa myös rajamerkkejä, ja etenkin sitä yhtä, joka kertoisi jotain talvella löytyneen metsäladon sijoittumista suhteessa tonttiimme. Mahtava juttu oli, että löysin merkin! Vieläpä itse asiassa hyvin lyhyellä etsimisellä. Selvisi, että kyllä lato meille kuuluu. Se on iankaiken vanha, mutta sitä ei ole tilan rakennuspiirroksissa lainkaan. No se nyt onkin enemmän semmoinen lato vaan eikä mitään muuta mullistavaa, mutta joka tapauksessa tilan kahdeksas pytinki, vaikka ostimme seitsemän. Tästä ei mitään lisähuolta tai -tekemistä onneksi koidu, jos ei suunnatonta iloakaan. Sielläpähän tönöttää.


Rajamerkki näkyy puuceen lähellä maastossa, kuvan oikeassa alareunassa. Rannassa pilkottaa saunarakennus. Lato taas on kuvasta katsottuna selän takana, metsässä. Lato ei loppujen lopuksi ole liian kaukana muusta pihapiiristä, mutta kuten kuvasta näkyy, se on hillittömän tiheän puuston keskellä täysin maastoutuneena. Viime syksynä, kun tilaa hankimme, sitä peitti vielä lisäksi tiheä lehdistö, jolloin se jäi näkymättömiin; myös satelliittikuvissa, joista yritimme tiirailla kaikkia rakennuksia. 

Nyt on sitten sekin arvoitus ratkennut,


13 kommenttia:

 1. Onnittelut löyvöstä...Viimme kesänä urakoitiin sammaa iliman tulosta :)

  VastaaPoista
 2. Hauska pikkuinen piilopirtti. Sinnehän voi keksiä vaikka mitä, jos sen kunnostamiseen on intoa jossain vaiheessa. Kiva yllätys.

  VastaaPoista
 3. ukava pikku koppero! Onko siinä ikkunakin ai mikä siinä siltä näyttää.

  VastaaPoista
 4. Hienoa!
  Jos ei muuta, niin jossain välissä saatte siitä halutessanne kaunista vanhaa patinoitunutta lautaa käyttöön!

  VastaaPoista
 5. Hei hauska kaupanpäällinen! Siitähän voi vuosien saatossa taitavissa käsissänne tula vaikka mitä. Viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ideointikapasiteetti ei just nyt ehkä riitä tähän mutta tosiaan, kukapa tietää, mitä möksän kanssa keksitään, kun päästään kunnolla asumaan ja elämään paikan päällä!

  VastaaPoista
 7. Hyvä juttu näin päin! Eihän tuolle tarvitse tehdä yhtään mitään, minusta se näyttää ainakin kuvassa jotenkin taianomaiselta ihan silleensäkin :)

  VastaaPoista
 8. Hauskoja nuo maamerkit ja varsinkin niitä etsiskellessä tuntee itsensä oikeaksi maanomistajaksi:)

  VastaaPoista
 9. Onnittelut ladon omistajalle :)

  VastaaPoista
 10. Hienoa, että löytyi!

  VastaaPoista
 11. Hih, eihän sitä tiedä mitä kivaa ladolle keksii :)

  VastaaPoista
 12. Aina yksi lato lisää kelpaa kyllä :) mutta toden totta, sille ei tarvitse tehdä mitään ennen kuin tulee ihan pakottava tarve jonkun kivan idean takia!

  VastaaPoista
 13. p.s. Sinulle on pieni viesti :) http://saaristohuvila.wordpress.com/2013/05/19/i-love-blogs/

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...