sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Arvonta- ja loppispläjäys

Arvonta umpeutui torstaina, joten suoritin juhlallisen arvonnan juuri. Ja palkintonahan oli kaunista belgialaista käsityötä. Jos joku vielä haluaa kurkata, miltä näytti tuo käsipaperilaatikon koristukseksi tarkoitettu pitsiliina (sellaisen voisi kai tehdä joku kätevä itsekin), klikkaa täältä: klik

Voittomahdollisuudet olivat hyvät, osallistujia tuli sopiva, rajallinen määrä ja kaikilla käytettävissä oli vain yksi arpa.


Sitten pieni sekoitus ja voittolappua nostamaan:


Ja palkinnon voitti:


Onnittelut Saidalle, toivottavasti ilahdut! Laita osoitteesi sähköpostiini: pilvi.villaidur (at) gmail.com

Olemme viikonlopun aikana järjestelleet uuteen uskoon poikien huoneita, eli oltu kelin takia ihan kotioloissa eikä enää lähdetty yrittämään jäänmurtoa! Tyhjentelin myös omia kaappejani. Hyvälaatuiset ja muuten vaan kivat koltut, joista joku voisi innostua pikkurahalla, lisäsin tuonne yläpalkin Loppikseen myyntiin. Mars etsimään sieltä sopivaa mekkoa tai jakkua, jos olet kutakuinkin kokoa 36. Ilmoitus vaan sähköpostiini, niin laitan postissa tulemaan. 

Viime viikonloppuna toin Idurista muutamat esineet kotiin odottamaan seuraavaa tee-se-itse -inspiraatiota. Seuraavassa päivityksessä siis ehkä luvassa jotain tältä rintamalta. Viime talven aikana sain kunnostettua parit kivat jutut, mikä toimi myös hyvänä ikävänkorvikkeena. Nyt kun kulku taas katkesi saareen, huomasin, että havahduinkin tavaroiden tuomiseen aika viime tipassa - huh!

Talvi saa tulla,


7 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajalle!

  VastaaPoista
 2. Kauheen kateelliset onnittelut Saidalle :)

  VastaaPoista
 3. onnittelut saidalle!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut Saidalle hienosta palkinnosta! Odottelen jännityksellä mitä kivaa toit Idurista.

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle!

  VastaaPoista
 6. Kiitos muuten vaaleanpunaisista lakanoista. Saapuivat perille ja tytär on niissä nauttinut makoisia unia.

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...