torstai 28. heinäkuuta 2016

Kesäkuulumisia Talo&Koti -lehdestä


Heinäkuu on melkein lopuillaan, mutta vielä ehdin "mainostaa" tämän kuun lehtijuttua, jonka iki-ihana Unelmien Talo&Koti -lehti kävi tekemässä kesäisessä Villa Idurissa. Mikä parasta, sain huippuihania kuvia omaan kotialbumiin muistoksi. Lehtijutussa olikin enemmän sisä- ja pihapiirikuvia, mutta kun itse yleensä en pääse omiin kuviini, oli nyt kiva saada todisteita myös siitä, että MINÄKIN olen täällä :)).


Juuri nyt on ihan samalaiset kuumat kesäpäivät täällä käynnissä, joten lehtijutun tunnelma ja nämä neljä kuvaa muistuttavat tuosta kivasta, leppoisasta päivästä Juniorin, Mauron, lammaskatraan ja toimittaja Hanna Sandströmin sekä kuvaaja Satu Nyströmin kanssa!Aurinkoista loppukuuta ja kiitos kaikille jutusta palautetta antaneille edellisissä päivityksissä, Instagramissa ja sähköpostissa!


18 kommenttia:

 1. Oi miten ihanaia kuvia. Pitääkin etsiä lehti käsiin ja lukea koko juttu. Teillä on kyllä todella kaunis koti ja sen ympärillä upea miljöö. Ihania kesäpäiviä teille sinne <3!

  VastaaPoista
 2. Kiitos jakamisesta ja teidän paratiisikurkkauksesta. Ei kai tuolta voi pois tulla ollenkaan?

  VastaaPoista
 3. Huomasin lehden kaupassa, ja tuli ostettua lehti juuri tämän jutun vuoksi:)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihania kuvia ja lehtijutun jo näinkin. Kyllä Villa Idur onkin lehtijuttunsa ansainnut!

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia! Ja Unelmien talo ja koti-lehden ostan melkein joka kerran, koska se on vaan paras sisutuslehti! Joten on tullut luettua :)
  Ihanaa loppukesää sinne!

  VastaaPoista
 6. Oli ihana juttu ja kerrassaan kauniita tunnelmallisia kuvia - kuten tässäkin. :) Se on kyllä ihan paras sisustuslehti ♥

  VastaaPoista
 7. Lehtijuttu oli ihana - ja oli kiva myös saada sinullekin kasvot. Kuvat ovat kertakaikkisen upeita ja entistä innokkaammin toivon, että joskus näistä Villa Idurin vaiheista sen kirjan kirjoitat! Ainakin yksi ostaja - ja epäilen kyllä aika monta muutakin - olisi tiedossa 😊

  VastaaPoista
 8. Lehtijuttu oli ihana! Onpa mukava, että sait kuvat käyttöösi. Mauron kanssa yhteiskuva heijastelee kiintymystä ja lämpöä :)
  Mukavaa loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihania kommentteja te kaikki olette lähettäneet. Niin sydäntä lämmittää kauniit ajatuksenne!!!

  VastaaPoista
 10. Emmää kestä kuin ihanii kuvii! Ja sä olet niin nättinä :)

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia, josta välittyy aito kesäfiilis. :)

  VastaaPoista
 12. Pyhä jysäys, mitä kuvia! Wau! Kaunis ja aurinkoinen on emäntä ja Idur siinä miljöönä toisena mokomana. Onkos tämä stoori jo julkaistu lehdessä? Jos on, niin tämä rouva pistää kyllä plärän ostoslistallensa! Wau, wau, wau!

  VastaaPoista
 13. Jaa, täytyypä hankkia kyseinen numero vaikka olenkin vältellyt Talo&Kotia siitä lähtien kun muuttuivat kovin pinkiksi ja pitsiseksi muutama vuosi sitten. Ovat näköjään ottaneet useita askelia rouheampaan suuntaan kun kerran Villa Idurista ovat jutun tehneet :-)

  VastaaPoista
 14. Voi kiitos teille, näitä kommentteja on ollut kiva saada :). Luulen, että nyt heinäkuun lehti on poistunut jo kaupoista, mutta ehkä jollain tutulla pyörii numero nurkissa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks sä nyt vasta mainitsit asiasta? Kävin ostamassa elokuun lehden ja ihmettelin ettei tässä mitään Villa Iduria oo. En voinut edes tarkistaa asiaa kaupassa kun lehti oli pakattu muovipussiin kun kaupan päälle tuli KESÄkuun numero. Kyllä on ny Talo&Kotia oikean numeron molemmin puolin ;-) Täytyypä mennä siis kirjaston lehtisaliin.

   Poista
 15. Ihanat kuvat ja tunnelma. Katsotaan löytyykö lehti vielä jostain.

  VastaaPoista
 16. Amei tua casa. teu blog é maravilhoso cheio de belas inspirações.
  Nós temos um labrador também. Mas está muito gorda nossa Aila.
  Tenha um ótimo fim de semana.

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...