maanantai 15. lokakuuta 2018

Päätalo ennen ja jälkeen


Ette tiedä, miten olen tätä postausta odottanut! :) Ai että, kun on palkitsevaa katsoa näitä ennen ja jälkeen -kuvia talosta, jonka kanssa olemme joutuneet todella henkisesti venymään kuusi vuotta odottaessamme tätä päivää. Joten vielä kerran yhteenveto muodonmuutoksesta niin, että viimeisetkin ikkunankoristeet, rännit ja syöksytorvet ovat talossa paikallaan.

Talo ennen:


Sama kuvakulma nyt:



Ennen edestä:


Ja nyt:


Talolla on tehty vielä viimeisiä viimeistelyjä ja nyt ylpeänä voikin katsoa noita yksityiskohtia. Perusteellinen suunnitteluaika ei toki ollut turhaa, jos lopputulosta ajattelee. Onneksi meillä ei ollut mahdollisuutta lähteä taloremonttiin ensimmäisenä tai toisena vuonna. Olisimme ihan varmasti päätyneet hutiloituihin ratkaisuihin.


Olemme tosi onnellisia huolellisesta kirvesmiehentyöstä ja sen myötä laadukkaasta kokonaisuudesta. Siitä ja muutenkin luotettavasta yhteistyöstä kiitämme paikallista yrittäjää & hänen yritystään Oy Bygg Ale Ab:ia. 

Tästä on loistava jatkaa sisätilojen pariin taas itse!

Myhäilee,



lauantai 6. lokakuuta 2018

Talolla on tapahtunut ihmeitä

Täällä taas pienen hiljaiselon jälkeen! Talo näyttää yhä valmiimmalta. Kuistin puolella on vielä vähän keskeneräistä, mutta nyt sopii jo esitellä merelle päin näkyvää julkisivua. En tunnista taloa entiseksi, koska nyt se näyttää... no,  Talolta! Rakennuksen mittasuhteet olivat ennen niin latistavat, mikä peitti sen oman kauneuden. Mehän harkitsimme ikkunoidenkin vaihtoa isompiin kämäsestä ulkonäöstä johtuen, mutta vanhoilla lopulta mentiin ja erittäin hyvä näin! 




Nyt taloa reunustavat  komeat ikkuna- ja kulmakarmit, räystäslistat sekä huolitellut tippalaudat. Arvannette, että kaikki on niin paljon paremmin kuin mitä ennen remonttia edes pystyin kuvittelemaan :). 


En ymmärrä, miten rakentajat ovat saaneet linjat näyttämään näin suorilta, koska totta vie, talo ei ole oikeasti suora mistään! Katon lipat näyttivät ennen olevan häiritsevästi eri korkuudella ja seinän ja perustan välinen raja oli supervino, vain muutaman seikan mainitakseni. Nyt silmä lepää ja pieni epätasaisuus sopivassa määrin annosteltuna tuo toivottua elävyyttä. Tätä on myös vaalittu: pystylaudoituksessa on mm. käytetty hieman eri levyisiä lautoja sikin sokin, jotta kokonaisuus ei näyttäisi kuin tehtaalta tilatulta. Kauempaa katsoessa tätä ei huomaa, mutta kokonaisuuden ja fiiliksen kannalta seikka oli mielestäni tärkeä.   



Aikamoinen ryhtiliike, 

miettii,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...