maanantai 16. joulukuuta 2013

Huutokaupoilla

Harmittelen usein, kun koskaan ei ole aikaa osallistua huutokauppaan. Huutokaupassa käyminen pitää vieläpä olla sen verran säännöllistä, että oppii kokemuksen kautta hyvän hintatajun. Meitä kiireisiä ihmisiä on kylläkin siinä mielessä lykästänyt, että osa huutokauppojen tavarasta kulkee nykyisin yksinomaan netin kautta.

Olen viime viikkoina kahlannut melkoisen määrän tavaraa läpi Bukowskis Market -nettihuutokaupassa, joka on mielestäni tosi selkeä ja toimiva. Parasta on, että saitti tulvii kivoja erikoisuuksia, ainutkertaisuuksia, kauniita yksilöitä, yleensä ruotsalaisia... Samanlaista tarjontaa ei meillä Suomessa vaan ole.

Ja nyt olen tehnyt myös elämäni ensimmäisen huutokauppaostoksen! Sain hankittua talonpoikaissohvan 1800-luvulta. Sohva on peräisin Norrköpingistä ja odottelen sitä jo kuumeisesti. Kuljetuksen kanssa se maksoi rapiat päälle 200 €. Mielestäni ok hintainen kauppa.
Elämää nähneen näköinen, mutta just hyvä näin.

Olen kärsinyt viime viikot huonoista nettiyhteyksistä ja työkiireistä. Niinpä pahoittelut, etten ole montaakaan kommenttia pystynyt viime viikkoina suosikkiblogeihini jättämään, vaikka luettu on :) Juuri kommenttien jättäminen mobiililla on tökkinyt. Nyt pääsin lainayhteyksillä kirjoittamaan tämän päivityksen. Toivon, että saamme ongelman korjattua ennen joulun ajan lomia.

Tsemppiä jouluaherruksiin ja aherruksien karttamiseen niille, jotka sen valinnan tekevät!
23 kommenttia:

 1. Oijoi <3 kaunis. Ihanaa joulua Pilvi!

  VastaaPoista
 2. Ihan sama kiiruskausi täälläkin, mutta otin nyt pienen iltahetken, jotta saan huiskutella terveisiä muidenkin blogeissa, ainakin muutamassa. Jotta huuiskuti, heipati hei vaan Idurin väelle ja onnittelut aivan mahtavasta huutokauppalöydöstä!

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletön sohva ♥
  Eikä tottamooses ole hinnalla pilattu! Ja vielä kuljetuskin samaan? Täällä pelkkä kuljetus tekee helposti sen 100-150€

  VastaaPoista
 4. Onpa se komea! Hyvä huuto :)

  VastaaPoista
 5. Tulee ihan mieleen kirkonpenkki -sillä tavalla hyvässä mielessä-. Kauniin kulunut pinta!

  VastaaPoista
 6. Kaunis! Ja hyvä ostos!!!

  VastaaPoista
 7. Todella kauniin huutokauppaostoksen olette tehneet. Monesti tulee kausia että tutkii huutokauppojen tarjontaa, mutta joskus ne unohtaa tyystin.. Oikeat huutokaupat olisi kiva kokea esimerkiksi kerran kuussa. Se olisi jotenkin mielenkiintoista.

  Toivottavasti teillä nettiyhteydet alkavat toimia mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
 8. Olen aina ajatellut, että Bukowski on niin kallis, ettei kannata edes käydä katsomassa! Mutta tämähän oli varsin edullinen kauppa, kaipa sitä voisi Joulun pyhinä vähän surffailla sielläkin :)

  VastaaPoista
 9. Bukowskilta saattaa kyllä tehdä löytöjäkin, mutta usein sitten ne rahdit pompsauttavat hinnat taivaisiin. Löysit kyllä ihastuttavan penkin ja hyvään hintaankin vielä! :)

  VastaaPoista
 10. Loisto-ostos! Jouluisin terveisin (entinen) Huuto.net-addikti.

  VastaaPoista
 11. Johan on kaunis kapine! Ja just sopiva tuollaisena elämää nähneenä!
  Sinne myös hyviä joulunalusaikoja♥

  VastaaPoista
 12. Apua, nyt tiedän missä vietän joulunpyhät! :D Hieno sohvalöytö ja toivottavasti sielläkin kiireet hellittävät (ja yhteydet toimivat) vielä ennen joulua!

  VastaaPoista
 13. Oi ihana! En ole Bukowskilta uskaltanut vielä ostaa mitään, kun ne hinnan päälle tulevat lisämaksut ovat minulle vielä vähän epäselviä. Kuitenkin juuri ruotsalaista antiikkia olisi kiva sieltä ostella. Ehkäpä nyt rohkaistun esimerkkisi innoittamana!

  VastaaPoista
 14. Pitää vielä kysästä, että tuleeko se sinulle kotia asti vai haetko sen Helsingistä?

  VastaaPoista
 15. Vastaan kaikille yhteisesti, kun tosiaan vielä näitä nettiongelmia...

  Myös minä olen pitänyt näitä suuria huutokauppataloja kalliin oloisina, mutta nyt täytyy muuttaa käsitystä! Tässä ei ollut muita huutajia, joten kävi varmaan aikamoinen tuuri hinnan suhteen. Kruunuista vapaasti käännettynä itse penkki maksoi 175 €. Bukowskilla on varmasti niin paljon kuljetuksia koko ajan eri toimipisteidensä välillä, että kuljetuksen edullisuus yllätti itsenikin. Se maksoi Ruotsista Helsinkiin 60 €. Sieltä saamme sen noudettua itse peräkärryllä.

  VastaaPoista
 16. Upea sohva! Erikoinen, kaunis.

  VastaaPoista
 17. Nyt on onnittelujen paikka. Hieno sohvalöytö. Minäkään en ole huutokaupoilla ollut, jos ei Huuto.netiä lasketa :D.

  VastaaPoista
 18. Komea löytö!

  Minä taidan kuulua niihin, jotka karttavat aherrusta, D!

  Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 19. Mainio löytö. Olen joskus tutkaillut BM:ia ja huomannut saman mitä tuolla sanoit, mukavaa, erilaista tavaraa jne.
  Hämmästelin myös tuota kuljetusta, mutta täytyy olla niin, että tuottavat tavaraa suuret määrät Suomeen kerralla. Helsingistä kuljetus eteen päin sitten maksaakin jo paljon enemmän, jos ei sieltä pysty itse noutamaan :)

  VastaaPoista
 20. Nyt kaikki vain huutamaan :)

  VastaaPoista
 21. Juuri niin, just hyvä noin! Huippu löytö ja ostos, ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 22. Hieno ostos ja kohtuuhintainen.

  VastaaPoista
 23. Kiitos Taru ja Cheri! Sain juuri ilmoituksen, että sen voi noutaa joulun jälkeen.

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...