lauantai 15. kesäkuuta 2013

Hankintoja ja arvonnan tulos

Yhdestä periaatteesta en luovu, nimittäin ruuanlaitosta kaasuliedellä. Sen jälkeen, kun siirryimme kotioloissakin laittamaan ruokaa kaasulla, en ole sähkölieden perään haikaillut. Tämä periaate toimii mitä mainioimmin myös Villa Idurissa.

Kesäkeittiöhän valmistui jo aiemmin keväällä (katso täältä: klik), mutta lieden hankinta jostain syystä jäi näin pitkälle, koska on ollut niin paljon kaikkea muuta hoidettavaa. Vaan keskikesän juhlapa lähenee ja pikku hiljaa on alkanut tympiä ainainen eväiden teko saarireissuille. Onneksi saatiin nyt haettua tämä italialainen kolmipolttimoinen emaliliesi sekä samasta sarjasta yksipolttimoinen versio.  Nyt ei sellaista pannua tai kattilaa olekaan, jolle ei löytyisi näistä oikean kokoista liekkiä. Avattava kansi on kätevä, koska se on paloturvallinen vaihtoehto tässä meidän ruuanlaittovajassa.


Kolmipolttimoinen liesi oli esittelykappale, ja siitä saimme hyvän alennuksen.


Täytyy kaivaa taannoisen purjeveneemme tarvikevarastosta sammutuspeite, jonka olisi syytä olla lieden lähettyvillä.

Annan kymmenen pistettä Mikolle heräteostoksesta, jonka hän teki liesikaupassa: kaksi laadukasta myrskylyhtyä kesäkeittiömme valaistukseksi ja bonuksena upea koboltinsininen väri. Sinipropagandani tuottaa tulosta! Näiden avulla iltapalan laitto hämärtyvässä illassa sujuu.


Vielä lopuksi arvonnan tulos, tuutttuut!! Juostuaan taas koko päivän saaressa vesimyyräjahdissa, Mauro joutui ottamaan vielä yhden tärkeän pestin hoitaakseen, eli arvonnan virallisena valvojana toimimisen.Venetsialaisen pullonkorkin ja kortit voitti:


Isot onnittelut sinulle, toivottavasti pidät voitoista ja laitatko osoitteesi sähköpostiini!

Raukeaa lauantai-iltaa toivotellen,


7 kommenttia:

 1. Mukavia ruoanlaittohetkiä ja voittajalle onnittelut :))

  VastaaPoista
 2. Ei voi sapuskat epäonnistua noin mahtavalla kaasuliedellä tehtynä :) Voin jo nähdä teidät noiden upeanväristen myrskylyhtyjen tunnelmallisessa valossa nauttimassa maukkaista aterioista.......... Ai niin, melkein unohdin, onnea arvonnan voittajalle ja nautinnollisia ruokasessioita teille! :)

  VastaaPoista
 3. Lapsuudessani mökillä oli kaasuliesi, mutta itse en ole käyttänyt sellaista koskaan. Kivan väriset myrskylyhdyt.

  VastaaPoista
 4. onnea voittajalle!

  Aikoinaan Kruununhaan kodissani oli kaasuliesi ja se on tosiaan parempi ruuanlaitossa kuin sähköliesi.

  VastaaPoista
 5. Ihana Mauro nukkumassa. Ompa hän soma!

  VastaaPoista
 6. oi ihanuuuuuutta. Mie saankin ne ihanuuden laiteltua mein eteiseen jahka saan nille ostettua kehykset ja viinipullon korkkikin pääsenee tämän kesän aikana käyttöön. laittelen viestiä pikapikaa tulemaan :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kivoista kommenteistanne!! Kyllä se kaasu on tosiaan hyvä, voin suositella etenkin kun nämä uudet liedet ovat laadukkaita ja turvallisia.

  Sussi, mikä yhteensattuma: myös meidän kaasukokemuksemme alkoi Krunikan asunnosta, jonne kaupungin kaasu tuli suoraan taloyhtiöön.

  Kiva, että löysit tänne Mehtäemäntä, kun en vielä ennättänyt muutoin sinua tavoitella! Laitan tulemaan pian.

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...